Kahve falında kendi küçüklük resmini görmek

Kahve falında kendi küçüklük resmini görmek huzursuzluklar ile boğuşacağına, nezaket sahibi bir kişi olunması sayesinde büyüklerden ve akranlardan saygı görüleceğine, ayrılıktan ötürü yaşanan üzüntünün kısa süre geçmesi için bazı reçeteler uygulanacağına, dualarının ve hayallerinin Allah katında karşılık bulacağına, sorunlu bir kişinin başa açtığı belanın tecrübeli bir kişiden alınacak yardımlar ve destek sayesinde haneden uzaklaştırılacağına, eş, dost ya da akrabalardan biri ile birlikte kazançlı bir işe ortak olunacağına, gerekse aile hayatında fikir ayrılıkları içine gireceğine ve çevresindekilerle tatsızlık yaşayacağına, doğruluktan ve hak yolundan da sapmayacağına inanılır.

Kahve falında kendi küçüklük resmini gördüyseniz:

  • Size söz verilen birşeyi elde edebilmek için büyük bir mücadele vermek zorunda kalabilirsiniz.

Kahve falında küçüklük resmi görmek uğranılan bir ihanetten ötürü kırgınlık yaşanan biri ile yolların ayrılacağına, herkes için etiketlerin fiyatının aşağı düşeceğine ve halkın geçim sıkıntısının azalacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kendi küçüklük resmini görmek kâbus gibi günlerin geleceğine, hikmete kavuşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında küçüklük resmini görmek atılacak adımın tüm hayatını değiştireceğine, tüm sıkıntılarının, sorunlarının ve korkularının da bitmesini sağlayacağına, işinin gücünün rast gideceğine, yaşamı boyunca yaradının kendisiyle birlikte olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kadın resmi görmek kalabalık ortamlarda nazara uğramaya, çalışma hayatıyla ilgili çok büyük bir sorumluluk almak zorunda kalınacağına, işlerini çok daha iyi bir duruma getireceğine inanılır.

Kahve falında sevdiği kişinin resmini görmek çalışmalarının meyvelerini rahata kavuşarak toplayacağına, aile bireyleri arasında tartışmalara ve kavgalara sebep olacağına delalettir.

Kahve falında devlet adamı resmi görmek sıkıntılarından ve dertlerinden kurtuluşa erileceğine, açılan kapıların büyük hayırlar getireceğine, zenginliğe sahip olunacağına, çok başarılı işlere girileceğine işaret eder.

Kahve falında ölen bir kişinin resmini görmek yenileceğine, şifa bulacağına, sevdiği kişilerden kötü sözler duyacağına inanılır.

Kahve falında başka birinin resmini görmek çok rahat bir nefes alacağına, ödemekte sıkıntı çektiği borçlarını ödeyeceğine, insanlarla hoşça vakit geçirileceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir