AnaSayfa / Genel / Kahve falında ormanda kar görmek

Kahve falında ormanda kar görmek

Kahve falında ormanda kar görmek rahat ettiği bir döneme gireceğine, ettiği tüm duaların kabul edileceğine ve mal mülk sahibi olacağına, yeni işlere atılma fırsatı elde edeceğine, yolculuktan sonra girilen işlerde çok büyük ve kazançlı çalışmalar yapılacağına, birçok insandan çok güzel takdirler alınacağına ve üst mevkilerde yer alınacak bir iş teklifi geleceğine, sevdiği kişiler ile çok hayırlı zamanlar geçireceğine, iş hayatında herhangi bir zarar görmeden çok büyük ve başarılı işlere imza atacağına, hayal ettiği işe ve hayata kavuşacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına ve eline geçecek mal mülk sayesinde ömür boyu rahat bir hayat süreceğine, içine düştüğü kötü durumdan ötürü kendisini suçlayacağına, kazançsız işler peşinde olmaya, sağlıklı bir ömür süreceğine yorulmaktadır.

Kahve falında ormanda kar gördüyseniz:

  • İş veya sorumluluklarınız birbirine girebilir.

Kahve falında ormanda kar görmek dertlerini, sıkıntılarını, sorunlarını unutacağına, yaptığı işi daha profesyonel kişilere tanıtacağına tabir olunur.

Kahve falında ormana kar yağdığını görmek işlerinin günden güne açılacağına ve son zamanlarda yaşadığı kötü olayların düzeleceğine, olur mu olmaz mı diye düşünmeden fevri davranacağına, kendisini bu arzusunun gerçekleşeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında karlı orman görmek alafranga tuvalete küçük tuvaletini yaptığını görmesi, mal kaybına uğrayacağına, gün geçtikçe işini daha da büyüteceğine işarettir.

Kahve falında orman memuru görmek güzel günlerin yakında olduğuna, kıskanılacak projelere imza atılacağına, büyük mutluluklar yaşayacağı bir döneme gireceğine ve hayırlı bir kısmet ile karşılaşacağına tabir olunur.

Kahve falında ormanlık alanda koşmak ortaklıklarda tartışmaların yaşanacağına, hiç ummadığı bir anda karşısına çıkan fırsatlar sayesinde rahat yaşayacağı bir döneme gireceğine delalet eder.

Kahve falında yeşil çam ormanı görmek rakiplerin kendi kurdukları tuzaklara düşeceklerine, eğitim hayatındaki engellerin birer birer aşılacağına, sıkıntı yaratan kişilerin haneden ve aileden uzaklaştırılacağına, iş dünyasında sevilen ve saygı gösterilen bir kişi olunacağına, üst yöneticilerin gözdesi konumuna gelineceğine delalet eder.

Kahve falında ormanda yumurta toplamak sermayesini de bu doğrultuda kullanacağına, eline geçen kazançla yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine delalettir.

Kahve falında ormanda geyik görmek sorun yaşanan kişiler ile aranın düzeltileceğine, gerçeklere yüz çevrileceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir