AnaSayfa / Genel / Kahve falında karlı ağaç görmek

Kahve falında karlı ağaç görmek

Kahve falında karlı ağaç görmek rahat ettiği bir dönemde başına gelecek bazı kötü olaylardan ötürü canını sıkan durumlar ile karşılaşacağına, bol nimete kavuşulacağına, daha fazla gelir sahibi olunacağına, bolluk ve berekete kavuşulacağına, ticaret hayatıyla ilgili yapılan planların hayır getireceğine, gösterilen sabrın tükeneceğine, kötü ve zor günler geçireceğine, etrafındaki insanlar sayesinde içinde bulunduğu sorunlardan çok hızlı ve başarılı bir şekilde kurtulacağına, görmediği ve yaşamadığı güzellikleri ile karşılaşacağına, ruhsal olarak kötü olunan bir dönemin sona ereceğine, spor yapmaya başlanılacağına, büyük aksilikler yaşayacağına, çok üzüleceği ve kendisini sarsacak bazı olaylarla karşılaşacağına, bu sebeple maddi ve manevi olarak çok zarar göreceğine işaret etmektedir.

Kahve falında karlı ağaç gördüyseniz:

  • Bazı işleri yapış şeklinizde değişiklik yapmanız ikili ilişkilerinize veya iş hayatınıza ivme kazandırabilir.

Kahve falında çam ağacında kar görmek hayıflanacağına, bütün önlemlere rağmen iş hayatında zarar getirecek işlere girileceğine, neredeyse göz göre göre çok büyük bir sorunlara yelken açılacağına alamet eder.

Kahve falında ağaçta kar görmek hayatının daha kolay hale geleceğine, kısa süre içinde yalnız kalınacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ağaçlarda kar görmek uzun zamandan beri çözülemeyen problemlerin nihayete erdirileceğine, önünde güzel ve başarılı günler olacağına inanılır.

Kahve falında karlı çam ağacı görmek işlerin çok kötü bir hale geleceğine, ancak karşısına çıkan bazı sevimsiz olaylar yüzünden etrafındaki insanlar ile tartışacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ağaç üzerinde kar görmek eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirmesi sayesinde işlerinin çok daha iyi bir hal alacağına ve daha önce yaptığı işlerden daha çok kazanç elde edeceğine, bir sebeple çok sıkıntı çekerek adının lekelenmesi gibi durumlara kadar ilerleyecek bir sorunlar yumağı ile karşı karşıya kalacağına işarettir.

Kahve falında ağacın üstünde kar görmek geçmişte yaşanan sıkıntılı durumların bundan sonra tekrar etmeyeceğine ve kişinin çok daha mutlu ve huzur dolu bir hayata sahip olacağına, fal sahibinin sırtının asla yere gelmeyeceğine tabir olunur.

Kahve falında ağaç üstünde kar görmek elde bulunan maddi ve manevi kaynakların kısa süre içinde tükeneceğine, projelerinin ve çalışmalarının takdire layık görüleceğine delalettir.

Kahve falında karlı ağaç görmek eline geçen fırsatları hayırlı ve güzel bir şekilde değerlendirmesine rağmen bir türlü düzelmeyeceğine, eline geçen fırsatların istediği sonuçları vermeyeceğine, eş, dost ya da akrabalarından birisi tarafından ihanete uğrayacağına, herkesi hayrete düşürüp, hüsrana uğratacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir