AnaSayfa / Genel / Kahve falında çam ağacında kar görmek

Kahve falında çam ağacında kar görmek

Kahve falında çam ağacında kar görmek kişinin parasını çarçur etmesi yüzünden de günden güne borçlu bir hayat süreceğine, aralarındaki iyi geçimin ve koyu muhabbettin bozulacağına, kişinin de ailesini geçindirmek için zorluk çekmeyeceğine ve onların ihtiyaçlarını kolaylıkla karşılayabileceği oranda geliri olacağına, buna doğru orantılı olarak da çok para kazanıp hayallerine kavuşacağına, ancak alışma sürecinden bir türlü uyum sağlanacağına, sözler sarf edeceğine ya da bu türden bazı hareketlerde bulunacağına, hep içinde şüphelerin ve sıkıntıların kalacağına, yaşama biçimini ve düşüncelerini sorgulayacağı bir döneme gireceğine rivayet eder.

Kahve falında çam ağacında kar gördüyseniz:

  • İş hayatınızı, duygusal başlıklı konuları ya da maddi durumunuzu ilgilendiren konularda her şey lehinize çalışmaya başlıyor.

Kahve falında çam ağacında kar görmek falı kapatan kişinin hanesine ve işine bolluk ve bereketin hâkim olacağına, çok daha büyük kazanç sağlayacak bazı işlere girmek için sevdiği bazı şeylerden vazgeçeceğine delalet eder.

Kahve falında karlı çam ağacı görmek kendisine yatırım getirecek işlerden istediği sonucu alamayacağına böylece ümitlerini, cesaretini ve kendine olan özgüvenini de yitireceğine, daha fazla kazanç sağlayacak bir işe girileceğine ve çok hayırlı bir kısmet ile tanışılacağına alamet eder.

Kahve falında çam ağacına çıktığını görmek rızkının her geçen gün daha da artacağına, maddi açıdan çok hayırlı bir dönem geçireceğine, elinde bulunan imkânları çok doğru ve iyi bir şekilde kullanacağına inanılır.

Kahve falında çam ağacına çıkmak eğer sorunları varsa en kısa zamanda bu sorunlara çözüm bulacağına ve hastalık yaşanıyorsa bu hastalığına şifasının Allah tarafından en kısa sürede gönderileceğine, yakın bir zaman içinde karşısına çıkacak olan bir fırsatı değerlendirerek kariyerinde büyük bir sıçrama yapacağına delalettir.

Kahve falında çam ağacına tırmanmak ortaklardan birinin yapacağı hatalar yüzünden iş hayatında prestij kaybı yaşanacağına, ruhen ve dini açıdan çok zengin bir iman gücüne sahip olunacağına alamet etmektedir.

Kahve falında çam ağacı yıkmak evlatlarının hayırlı olacağına, üzüntü verici bir duruma düşüleceğine yorulur.

Kahve falında çam ağacı kesmek epey bir kazanç getireceğine ve bereketli olacağına, ağız tadının, keyfinin ve huzurunun yerine geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında uzun çam ağacı görmek yakın zamanda ev ya da araba alacağına, parasının değerini bilerek hareket edeceğine, dininden vazgeçmeyeceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir