AnaSayfa / Genel / Kahve falında başkasının altın aldığını görmek

Kahve falında başkasının altın aldığını görmek

Kahve falında başkasının altın aldığını görmek kişinin tüm geleceğini etkileyecek bir dönemece girileceğine ve bu dönemde alınan her türlü kararın kişinin hayatında dönüşsüz etkiler bırakacağına, maddi anlamda kendisini toparlayacağına, onu helalinden kazanarak huzur içinde yiyeceğine ve bundan sonra da çok çalışıp emeklerinin karşılığı olarak bolluk, bereket, rahatlık, konfor ve lüks içinde yaşayacağına, evlilikle ilgili olarak büyük bir adım atılacağına, mutlu olmanın yollarını bulacağına, alacağı bazı haberler ile sorunlarından hızlı bir şekilde kurtulacağına, sorunlu kişilerle kurulmuş olan tüm bağların koparılacağına, yeni bir aşka yelken açılacağına ve ana baba dualarının alınması sayesinde güzel günler görüleceğine, yaptığı çalışmaların rağbet görmesinden ötürü çok büyük bir sevinç duyacağına ve bu sayede kariyerinde büyük bir atılım ve değişiklik gerçekleşeceğine tabir olunur.

Kahve falında başkasının altın aldığını gördüyseniz:

  • Mücadeleye hazırsanız girişimde bulunmalısınız.

Kahve falında anneden altın aldığını görmek yaşadığı yokluğun biteceğine, elinden gelen herşeyi yapacağına işarettir.

Kahve falında altın küpe hediye aldığını görmek kazancın ve malın günden güne daha da artacağına, sonuçtan memnun kalacağına yorulmaktadır.

Kahve falında altın hediye aldığını görmek artık rahat bir nefes alacağına, hayırlı bir kısmet ile evlilik yoluna girileceğine, çok büyük sevinç ve mutluluk yaratacak bir haber alınacağına tabir olunur.

Kahve falında birisinden altın bilezik aldığını görmek beklenmedik kimselerden duyulacak kötü sözler yüzünden moral bozukluğu yaşanacağına ve sosyal açıdan da içine kapanık bir döneme girileceğine, yapılan bir hata yüzünden çekilen sıkıntının arkadaşların vereceği destek sayesinde sona ereceğine işarettir.

Kahve falında eşinin altın aldığını görmek aile bireylerinin de çok sevineceğine, yeni bir hayat kuracağına inanılır.

Kahve falında çeyrek altın aldığını görmek hemen ardından yeni bir kararla birlikte işlerin yoluna gireceğine, çevresinin hep insanlarla dolu olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında küçük altın aldığını görmek daha dirayetli ve daha güçlü olarak hayata daha sıkı sarılacağına, ekmeğinin azalacağına tabir olunur.

Kahve falında ölüden altın aldığını görmek çok zor ve çok sıkıntılı işlerin altından kolayca kalkacağına, bir işte tutunmakta güçlük çekeceğine, kendisine kefil olan tanıdıklarını da zor durumda bırakacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir