AnaSayfa / Genel / Kahve falında karısının ölüm haberini almak

Kahve falında karısının ölüm haberini almak

Kahve falında karısının ölüm haberini almak kendisini bu konuda çok şanslı göreceğine ve daha önce hiç yaşamadığı kadar özel duyguları yaşayacağına, stresini üzerinden atarak enerjisini artıracağına, maddi zarara gireceğine, parasız ve işsiz kalacağına, varolan sorunlarının sona ereceğine, kötü kişilerin kendisinden ve ailesinden uzak duracağına, rekabet halinde olduklarına karşı üstünlük ve güç elde edeceğine, daha iyi anlaşır olacağına, sıkıntılı bir dönemi atlattığı için çok mutlu olacağına, kazandığı her kuruşun alın teri ile ıslandığı için helal olduğuna ve hanesinde bolluk ve bereketin bir ömür boyu süreceğine alamet eder.

Kahve falında karısının ölüm haberini almak gördüyseniz:

  • Derin tartışmalar özel yaşamınızda askıda kalmış sorunları çözmenize yardım edebilir.

Kahve falında karısının ölüm haberini almak elini attığı bütün işlerde çok kazanç elde edeceğine, hayırlı kısmetler ile karşılaşılacağına tabir olunur.

Kahve falında bir başkasının ölüm haberini almak sorunlarının ve sıkıntılarının bu kişi yüzünden gün geçtikçe daha artacağına, maddi olarak çok büyük sıkıntılar çekileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında telefonla ölüm haberi almak neredeyse bir lokma ekmeğe muhtaç olacak duruma geleceğine, yükseleceğine, ilerleyeceğine alamet ederken aile içinde sözü geçen, sayılan ve sevilen kimse olacağına delalet eder.

Kahve falında kızının ölüm haberini almak rakipleriyle girdiği tartışmalardan büyük üzüntüyle çıkacağına, karşılaştığı bazı ayak oyunları yüzünden yakın bir zaman içinde işsiz kalacağına, verdiği sözleri yerine getiremeyeceğine, türlü musibetlere uğrayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında babanın ölüm haberini duymak parasal ve ruhsal sorunların artacağına, ancak sabırlı olunması ve doğru adımların atılması sayesinde bu sorunun tersine çevrileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında ölüm haberini duymak aile bireylerinin hiç birinin önemli bir sağlık sorunu yaşamayacaklarına, sakin ve güzel bir hayat süreceğine, elde edilen nasibin artacağına inanılır.

Kahve falında akrabanın ölüm haberini almak doğa, yaşam, ailesi ve sevdikleri ile büyük bir uyum içinde olacağına, dünya malı elde edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında bir arkadaşın ölüm haberini almak elindekileri de kaptıracağına, bu nedenle de hem yokluğa düşeceğine, sorunların akıl yoluyla çözüleceğine çekilen çilelerin biteceğine ve ferahlığa çıkılacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir