AnaSayfa / Genel / Kahve falında karısını bıçaklamak

Kahve falında karısını bıçaklamak

Kahve falında karısını bıçaklamak böyle üzücü ve kötü durumlara düştüğü için kendisine çok kızacağına, içinde bulunduğu parasal duruma karşı bu kişiden çok büyük destek göreceğine, en karanlık zamanında elinden tutacağına, kötü durumların ortadan kalkacağına, sorunlarla ve tartışmalarla dolu bir döneme girileceğine, zamansız girilen işte huzursuzluk yaşanacağına, yaşlandıklarında bile bir bebeklermiş gibi üzerine titreyeceğine, yetenekleri sayesinde girdiği işlerde sevdiği kişileri çok mutlu edeceği olaylara gireceğine, maddi ve manevi olarak hayırlı adımlar atacağına, moral ve motivasyon açısından çok iyi bir hale gelineceğine, iş konusunda büyük atılımlar yapılacağına, güzel çalışmaların gerçekleştirileceğine delalet eder.

Kahve falında karısını bıçaklamak gördüyseniz:

  • Başkalarının hayatınızda yapabileceği değişiklikleri hafife almamanız gerekiyor.

Kahve falında karısını bıçaklamak hem iş hayatında hem aile hayatında çok büyük dertlerle uğraşmak zorunda kalınacağına, kötü kimselerle bir olup, ekmeğine ve adına leke sürecek işler yapacağına yorulur.

Kahve falında başka birini bıçaklamak artık kötü günler yaşamayacağına ve kara bulutların dağılarak güneşin yüzünü göstereceğine, alınmış olan borçların kolayca ödeneceğine delalet eder.

Kahve falında sevgilisinin bıçakladığını görmek sevilen ve değer verilen kişiler ile çok büyük bir ortaklığa girileceğine, bu sayede her geçen gün daha ünlü olunacağına, işinde uzmanlaşacağına, bu sayede makam sahibi olacağına, ilerleyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kocasını bıçaklamak iş için gurbete gidileceğine, aydınlık bir geleceğe ulaşılacağına delalettir.

Kahve falında birinin birini bıçakladığını görmek istenmeyen bazı olayların yaşanacağına, tartışmaların ve sürtüşmelerin yaşanacağına, haksızlıklara maruz kalınacağına, kalp kırıklığı yaşanacağına, hane içerisine nifak tohumları serpileceğine, çocuklarının geleceğini daha rahat hale getireceğine delalet eder.

Kahve falında tanımadığın birini bıçaklamak elinde bulunan malı ve mülkü kendisini rahatlatmak için kısa bir zaman içinde harcayacağına, hayalini kurduğu mevkiye ya da okula kavuşacağına rivayet eder.

Kahve falında bıçaklamak bıçaklanmak sahip olacağı zenginlik sayesinde çok büyük bir huzura kavuşacağına, istediği hayatı yavaş yavaş inşa etmeye başlayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında babasını bıçaklamak hayırlı işlere imza atacağına, elinin darlığa düşmeyeceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir