AnaSayfa / Genel / Kahve falında karınca yuvasından toprak almak

Kahve falında karınca yuvasından toprak almak

Kahve falında karınca yuvasından toprak almak belki de şirketi iflasın eşiğine gelmekten kurtuluşa erileceğine, uğursuzlukların ve şanssızlıkların sona ereceğine, aile hayatında ve iş hayatında güzel günler yaşanacağına, üzücü bir tartışmaya girileceğine ve bu tartışma sonucunda çok sevilen biri ile yolların ayrılacağına, uzun bir ömrü süreceğinize ve dünyevi zevkleri yaşayıp bütün sıkıntı ve üzüntülerden kurtulacağına, mal varlığında kayıplar yaşayacağına, eline geçen fırsatları doğru bir şekilde değerlendirmesi ile büyük kazanç elde edeceğine, kendisine uğur getireceğine, atılacak adımlar sayesinde büyük ses getirileceğine tabir olunur.

Kahve falında karınca yuvasından toprak almak gördüyseniz:

  • Sizi bir tartışmanın içine sokmaya çalışan kişiler olabilir.

Kahve falında karınca yuvasından toprak almak kişinin hayatının bayram yeri gibi neşeli ve keyif içinde geçeceğine, kendisini kıskanan ve işlerini kötüleyen kişileri yenilgiye uğratacağına, üzüntü, kırgınlık ve sıkıntılarının son bulacağına, ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde büyük kazançlar elde edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında karınca yuvası ve yumurtası görmek çevresi tarafından arkasından dua edecek kimselerin çok olacağına, işlerin yaşanacak talihsiz bir durumdan ötürü kesileceğine, kurulan bir ortaklıktan ötürü başın kolluk kuvvetleri ile derde gireceğine, eşlerin ayrılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında evinde karınca yuvası görmek dost ya da akrabalardan birinin vereceği destek sayesinde çözüleceğine, aynı zamanda da korunup kollanacağına delalettir.

Kahve falında evin içinde karınca yuvası görmek herkesten ileriye gideceğine, kişinin bu zayıf durumunun da fırsat kollayan düşmanlarının işine yarayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında karınca ve karınca yuvası görmek askıda kalan bir projenin tekrar hayata geçirileceğine ve zamansızlıktan ötürü bir türlü çıkılamamış olan bir seyahate ya da yolculuğa çıkılacağına, mükemmeliyetçilikten vazgeçilip daha basit bir hayat sürdürüleceğine delalettir.

Kahve falında karınca yuvasına oturmak yüksek bir makamı olacağına, çok güzel bir birlikteliğin ardından verilen kararla dünyaevine gireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında karınca yuvasını bozmak insanların dikkatini kendi üzerine toplamak ve egosunu tatmin etmek içi bunu ulu orta her yerde, olur olmadık anlarda beyan edeceğine, aile hayatının hayır getireceğine işaret eder.

Kahve falında evde karınca yuvası görmek elinde bulunan imkânları kullanarak çok hayırlı projelere imza atacağına, maddi imkânların günden güne artması sayesinde hayır getirecek yollara girileceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir