AnaSayfa / Genel / Kahve falında karın erimesini görmek

Kahve falında karın erimesini görmek

Kahve falında karın erimesini görmek mal ve mülk sahibi olmaya, tabiri caizse hayattaki tüm sınavlarını vereceğine, yapılan hataların kısa bir zaman içinde telafi edileceğine, sağlıkla ilgili olarak güzel bir haber alınacağına, sorunlarının ve sıkıntılarının yakın bir zaman içinde çözüme kavuşacağına, eline geçecek fırsatlar sayesinde çok iyi yerlere geleceğine, büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, hem de özel hayatında kısmetlerinin çoğalacağına, bir sebeple sıkıntılarının artacağına, insanları kıracağına, üzeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında karın erimesini gördüyseniz:

  • Herşeye rağmen zor da olsa karşınızdaki kimselerle başa çıkabilirsiniz.

Kahve falında karın erimesini görmek bunun kendisine büyük bir rahatlık vereceğine, zorlukların ve sıkıntıların ortadan kalkacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında erimiş çikolata yemek sorunlarla ve sıkıntılarla başlayan bir projenin gittikçe daha iyi bir duruma geleceğine, herhangi bir problemle karşılaşmayacağına, haksızlığa uğramış bir arkadaşa destek olunacağına inanılır.

Kahve falında erimiş altın görmek sağlığının kötüye gideceğine, dolayısıyla geleceğine delalettir.

Kahve falında erimiş asfalt görmek kural tanımadan, insanların öğütlerini dinlemeden yaşanacağına, kolaylık sağlayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında erimiş mum görmek hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine, evlat sahibi olunacağına, ağız tadını, keyfini ve rahatını yerine getirecek hayırlı gelişmelerin meydana geleceğine, elinin bollaşacağına yorulur.

Kahve falında erimiş sabun görmek sıkıntılı dönemleri atlatacağına ve işyerinin tekrar iş yapar hale geleceğine, büyük miktarda kazanç elde edeceğine, rakiplerine büyük fark atacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kar erimesi görmek satışlarının ya da üretiminin artacağına, verdiği kararlar doğrultusunda çok iyi bir mevkiye sahip olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında erimiş kar görmek makam ve rütbe edineceğine, sorunların ve sıkıntıların artacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir