AnaSayfa / Genel / Kahve falında karikatür çizmek

Kahve falında karikatür çizmek

Kahve falında karikatür çizmek anlaşmazlıkların, kinin ve nefretin son bulacağına, sadece maddi gücünün değil aynı zamanda manevi gücünün de ömür boyu süreceğine, zorlukların, sıkıntıların ve sorunların kısa süre içinde ortadan kalkacağına, hayırlı bir kısmet ile evlilik yoluna girileceğine, huzursuzluklara neden olacak sözlerin duyulacağına, kolay ve rahat bir yaşama sahip olmak için de sayısız olanaklarla karşılaşacağına, her şeyin aksi şekilde ilerlemeye başlayacağına ve pek çok aksiliğin üst üste geleceğine, işlerin çok büyük kazanç sağlayacağına, yapılan hataların farkına varılarak büyük dersler alınacağına işarettir.

Kahve falında karikatür çizmek gördüyseniz:

  • Bir arkadaşınız ya da sevgilinizle yaşanabilecek duygusal bir problem size bazı bedeller ödetebilir.

Kahve falında karikatür çizmek sorunlarının yakın zaman içinde sona ereceğine, sıkıntıların ve sorunların aşılmasında çok sevilen ve değer verilen kişilerin yardımlarının alınacağına yorulmaktadır.

Kahve falında karikatür görmek hayalindeki her şeyi birer birer gerçekleştireceğine, dirayetli davranışlarının meyvelerini de kısa zaman sonra almaya başlayacağına, büyük yatırımlar gerçekleştirileceğine delalet eder.

Kahve falında ağaç çizmek hayatında kendisini yıkacak, üzecek ya da hasta edecek kadar büyük bir hayal kırıklığı yaşamayacağına, kendisini ve ailesini toparlaması için ne gerekiyorsa yapılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında daire çizmek yakın bir zamanda okul hayatının tekrar başlayacağına, maddi açıdan kötü bir etki yaratacak bir durumla karşılaşacağına işarettir.

Kahve falında birinin yüzünü çizmek her karlı işin arkasından da daha büyük kazanç getirecek işler yapacağına ve ticaret ehli kimse haline geleceğine, maddi ve manevi olarak elinden gelen herşeyi yerine getireceğine tabir olunur.

Kahve falında ev planı çizmek hayırlı kişiler ile tanışıp bu kişiler sayesinde çok daha büyük başarılar ve kazançlar elde edileceğine ve yaptığı işlerin sonunda çok mutlu olacağına, kişinin her akşam bir davete ya da toplantıya gideceğine, sık sık şehir dışına çıkarak yeni insanlarla tanışacağına yorulur.

Kahve falında kadın resmi çizmek adım atarken çok zorlanacağına, iş hayatı içinde sahip olunan prestijin artacağına tabir olunur.

Kahve falında yüzünü çizmek başlayan bir ilişkide  güvensizlik yaşanacağına, kazancın ve mutluluğun yerinde olacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir