AnaSayfa / Genel / Kahve falında kargo uçağı görmek

Kahve falında kargo uçağı görmek

Kahve falında kargo uçağı görmek kardeşlerin birlikte bir iş  kuracağına, yapılan bir hatanın kısa süre içinde düzeltileceğine, yapılan bir çalışma sayesinde çok yakın bir zaman içinde sıkıntıların aşılacağına, maddi ve manevi olarak çok rahat edileceğine, güzel günler görüleceğine, kazancın günden güne artacağına, mutlu ve deyim yerindeyse adeta yeniden doğmuş gibi hissedeceğine, dost ve akrabalardan alınacak yardım sayesinde rahata ereceğine, onları memnun eden davranışlar sergileyeceğine, kendisini mesleğinde ilerletmek ve daha başarılı olmak için büyük ve önemli fırsatlar elde edeceğine, kimsenin arkasından gıybet etmeyeceğine ve hiç kimseye iftira atmayacağına yorulur.

Kahve falında kargo uçağı gördüyseniz:

  • Rekabet veya mücadele gerektiren ortamlar bazı konularda yararınıza sonuçlar doğurabilir.

Kahve falında kargo uçağı görmek inancından ödün vereceğine, sıkıntıları ve sorunları hızlı bir şekilde aşacağına delalettir.

Kahve falında kargocu görmek yüzünün güleceğine ve tabiri caizse gözlerinin parıldayacağına, kazanç kapılarının kapanacağına işarettir.

Kahve falında kargo geldiğini görmek ticaret sektörüne atılacağına, hem rütbe hem de kazanç elde etmek için azimle ve hırsla mücadele edeceğine, sevilen ve manevi değeri büyük olan bir eşyanın çalınacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kargo almak bunun da maddi özgürlüğünü kazanmasına, ekmeğini daha kolay ve daha rahat elde etmesine vesile olacağına, sorunların çok kısa zaman içinde halledileceğine işaret eder.

Kahve falında kargo beklemek daha sonra kalbine göre birisini bulmak için bekleyişe geçeceğine, tatilinin yarıda kalmasından ötürü kızgın ve üzgün bir şekilde sorunla ilgilenmeye başlayacağına ve yorgun olduğu için de kendisini bir türlü içinde bulunduğu sıkıntılı duruma adapte edemeyeceğine yorulur.

Kahve falında kargo paketi göndermek kendisini iyi hissedeceği ortamlara gireceğine, hayırlı ve sevinçli haberler alacağına yorulmaktadır.

Kahve falında havaalanında uçak görmek yapılan uzun görüşmeler sayesinde çalışma hayatı içinde yaşanan sorunların kısa süre içinde bitirileceğine, sıkıntıların bitirilip esenliğe kavuşulacağına, falı kapatan kişi bekar ise kısmetinin çıkacağına işaret eder.

Kahve falında uçak kazasından sağ kurtulmak yeni bir arkadaş ortamına girileceğine, yaptığı hatalardan ötürü uzun zamandan beri devam eden bir borcunu ödeyemeyeceğine ve üzüntü duyacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir