AnaSayfa / Genel / Kahve falında kargo almak

Kahve falında kargo almak

Kahve falında kargo almak sağlıkla ilgili olarak herhangi sıkıntı çekilmeyeceğine, yaşamı boyunca aksilikler yaşamayacağına ve içinden çıkılmayacak durumlara düşmeyeceğine, bedenen de ruhen de şifa bulacağına, kendisine olan güveninin artacağına, cesaretinin yerine geleceğine, ağız tadında ve keyif içinde bir hayat yaşayacağına, fal sahibinin kendisini kötü hissetmesine sebep olan bu olayın ardından zamanla daha güzel işler başaracağına, iş değişikliğine gidileceğine, yıllardır yapılan bir mesleğin bırakılacağına, hoşgörülü ve düşünceli bir kişi olunacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kargo almak gördüyseniz:

  • Bazı konularda gözle görülür bir dirençle karşılaşabilirsiniz.

Kahve falında kargocu görmek bir sebeple maddi bir kaynak bulunup çeşitli harcamalar yapılacağına, güvendiği kişilerden yana sıkıntı alacağına yorulur.

Kahve falında kargo almak hayal ettiği şeyleri kısa bir zaman içinde gerçekleştireceğine, kendisini iyi hissedeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kargo uçağı görmek gereksiz yere kendisini üzecek ve manevi olarak zarar getirecek bir yola gireceğine, eşlerin bir süre birbirinden uzak kalacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kargo geldiğini görmek iş hayatında yeni ve büyük atılımlar gerçekleştirileceğine, uzun zamanda beri özlem duyulan ve biraraya gelme fırsatı bulunamayan bir kişi ile yakın zaman içinde kavuşulacağına, şifa edineceğine delalettir.

Kahve falında kargo paketi göndermek ruhunun da şifaya kavuşacağına, hayatının kolaylaşacağına ve yüzünün güleceğine yorulur.

Kahve falında kargo beklemek derin bir oh çekip güzel günlere kavuşacağına, onayı alınmadan tek bir adım dahi atılamayacak kadar büyük bir rütbe elde edeceğine, hem siyasal hem de sosyal konularda üstün bilgilerle donanacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir