AnaSayfa / Genel / Kahve falında kardeşi üzgün görmek

Kahve falında kardeşi üzgün görmek

Kahve falında kardeşi üzgün görmek uğursuzlukların ve şanssızlıkların sona ereceğine, aile hayatında ve iş hayatında güzel günler yaşanacağına, rahat bir hayat sağlayacağına, güzel günlerin yakında olduğuna, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine ve bazı tatsızlıklar yaşanacağına, maddi ve manevi açıdan zorluklarla karşılaşılacağına, tartışmalı durumlara düşüleceğine, kişinin başına gelecek olan bir musibetten kurtulup rahatlayacağına, türlü sürprizler ve şakalar hazırlayacağına, elinde bulunan imkânlar sayesinde hiç olmadığı kadar büyük işler çıkartacağına, yakın zaman içinde çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, hayal kırıklığı yaşayacağına, karamsar olacağına, umutlarını kaybedeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kardeşi üzgün gördüyseniz:

  • İlerdeki çekici imkanlar için bazı fedakarlıklar yapmak zorunda kalabilirsiniz.

Kahve falında kardeşi üzgün görmek dertlerin ve tartışmaların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, bir sebeple çok zorlanacağına, kendisini çok yalnız ve yorgun hissedeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında erkek kardeşini üzgün görmek iş konusunda bir ortaklık kuracağına, sevilen birinin çok zor bir durumda kalacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kardeşini üzgün görmek başarılarının düşeceğine, resmi bir göreve getirileceğine ve üst makamlara çıkacağına rivayet eder.

Kahve falında tanıdığın birini üzgün görmek hem tecrübe hem de sermaye kazanacağına, işinde yükseleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında ablasını üzgün görmek eline geçen bütün sorunları hızlı bir şekilde çözüme kavuşturacağına, zarar edeceği bir durumdan başarı kazanacağı bir mevkiye çıkacağına ve kendisine uygun bazı projeler gerçekleştireceğine, ödemekte sıkıntı çektiği borçlarını ödeyeceğine delalettir.

Kahve falında ölmüş babayı üzgün görmek uğradığı zararları sevdiği kişilerden alacağı destek ile ortadan kaldıracağına, kısa zamanda işlerinin çok rahat edeceği şekilde ilerleyeceği ve güzel günler yaşanacağı bir döneme gireceğine, yaptığı çalışmalardan ve girdiği işlerden çok büyük miktarda zararlara uğrayacağına delalettir.

Kahve falında eski sevgilinin üzgün olduğunu görmek gurbette iseniz vatanınıza döneceğinize, borçlarının kolaylıkla ödeneceğine, ekmeğinin çoğalacağına rivayet eder.

Kahve falında oğlunu üzgün görmek dirlik ve beraberliklerin yok olacağına, yetki ve söz sahibi olacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir