AnaSayfa / Genel / Kahve falında karda yokuş çıkmak

Kahve falında karda yokuş çıkmak

Kahve falında karda yokuş çıkmak geçmişte yaşanan bir tartışmanın sebep olduğu maddi ve manevi zararın telafi edileceğine, gözünde ve içinde hiçbir şeyin kalmayacağına, onlardan büyük hayır göreceğine, girilecek olan işlerde deyim yerindeyse altın harflerle adını yazdıracağına, şans, kısmet, başarı ve zenginlik getireceğine, çok büyük üzüntüler ve stres yaşanan bir döneme girileceğine, mal ve varlık sahibi olacağına, çok sıkıntılı ve üzüntülü günler geçirileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında karda yokuş çıkmak gördüyseniz:

  • Rekabet gücünüzü fark etmenizi sağlayabilir.

Kahve falında karda yokuş çıkmak hastalanacağına ve maddi anlamda zayıflayarak zor günler geçireceğine, iş hayatında ve sosyal hayatında çok zor durumlara düşeceğine ve zarara uğrayacağına delalettir.

Kahve falında otobüsle yokuş çıkmak okuyacağına ve bilgileneceğine, kırgınlıkların ve kızgınlıkların biteceğine yorulur.

Kahve falında yokuşu zor çıkmak iyi işler yaparak ailesinin gözünde değerleneceğine, dertlerin ve sıkıntıların son bulacağına işarettir.

Kahve falında bir yokuşu çıkmak zamanın değerinin bilineceğine ve  ona en uygun şekilde yaşanacağına, ancak daha sonra yaşanacak bazı hayırlı olaylar sayesinde durumların düzeleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında dik yokuşu arabayla çıkmak neşesinin ve keyfinin de yerine geleceğine, birbiri ardına yaşanan sorunların düzeleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında dik bir yokuşu çıkmak sahip olduğu işteki başarılarının kendisinde gurur ve özgüven duygularını yenileyeceğine, çok uzun zamandan beri kurduğu hayallerini gerçekleştireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında yokuştan yukarı çıkmak bir yandan düğün, bir yandan cenaze olacağına, el attığı işlerde çok büyük mutluluklar yaşayacağına alamet eder.

Kahve falında atla yokuş çıkmak daha ağırbaşlı ve olgun bir kimse olacağına, sürekli yeni sorunlar ve sıkıntılar ile karşılaşacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir