AnaSayfa / Genel / Kahve falında karda oynadığını görmek

Kahve falında karda oynadığını görmek

Kahve falında karda oynadığını görmek tartışmalarla ve aksiliklerle uğraşılan bir dönem geçirileceğine, çok ünlü bir kişi olacağına, yükseleceğine, hem de inancını tazeleyerek pek çok cami, medrese ve tarihi mekanları gezerek, maneviyatını daha ön planda tutacağına, bir sebeple etrafındaki bazı insanlar ile arasının açılacağına, birlikte çeşitli işlere girip büyük kazançlar elde edeceğine ve bu kazançlar ile çok hayırlı başarılar elde etmek için bazı adımlar atılacağına, girdiği işlerde hayal kırıklığı yaşamayacağına, kazanılan paranın sevilen kişilerle bölüşüleceğine ve yardıma muhtaç kişilere yardımcı olunacağına rivayet eder.

Kahve falında karda oynadığını gördüyseniz:

  • En iyi işi çıkartmak için araştırmalar yapmanız kendinizi iyi hissetmenizi sağlayabilir.

Kahve falında karda oynadığını görmek hiçbir zaman evindeki tenceresinin boş kalmayacağına, şöhret elde edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında bilgisayar oyunu oynadığını görmek yapılan işlerde üstüste başarılar elde edileceğine, çok daha iyi çalışmalar için kaynak bulunacağına, iş hayatında çok büyük bolluk ve berekete kavuşulacağına inanılır.

Kahve falında yılanla oynadığını görmek hasta kimselerin şifa bulması ve eski güçlerine kavuşmasına, beklenen mirasın alınacağına, yakın bir zaman içinde hayallerine kavuşacağına delalet eder.

Kahve falında parkta oyun oynadığını görmek hayırlı insanlar ile tanışılacağına, haksızlık edeceğine rivayet eder.

Kahve falında ön dişin oynadığını görmek bir sebeple aile hayatında çeşitli tartışmalar ve kavgalar yaşanacağına, sorunların gün geçtikçe büyüyeceğine, kaderinin ve hayatının güzelleşeceğine alamet eder.

Kahve falında topla oynadığını görmek maddi ve manevi anlamda rahatlığa kavuşacağına, kendisine kötülük yapan kişiyi daha dikkatli davranarak yenilgiye uğratacağına işaret eder.

Kahve falında babasının oynadığını görmek hayatın kolaylaşıp, güzelleşeceğine, eş, dost ya da akrabalardan biri ile birlikte kazançlı bir işe ortak olunacağına işarettir.

Kahve falında birinin oynadığını görmek sorunların adım adım da olsa çözüleceğine, ailevi sorunlardan ötürü bir türlü üzerinde duramadığı işlere yakın zaman içinde tekrar döneceğine ve bu sayede hem ailevi sorunlarını çözmüş olacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir