Kahve falında arkadaşını sevdiğiyle görmek

Kahve falında arkadaşını sevdiğiyle görmek aradığı her şeyi sevdiği insanda bulacağına, onunla daimi olacak bir mutluluk içinde olacağına, iyi geçineceğine, bir sebeple çok büyük üzüntüye uğrayacağına, yaşanan olaylardan ötürü insanlara kırılacağına, kendi başına bir hayat yaşamaya başlayacağına, bu şekilde devam ederken karşısına çıkacak olan fırsatları değerlendirip işlerini daha iyi bir hale getireceğine, çok sıkıntılı ve zor günler yaşayacağına, kişinin beklediği müjdeye ulaşmasına, her daim Allah yolunda yürüyeceğine, zaman zaman farklı yerlere tatile ya da iş gezilerine gidileceğine, maddi sıkıntıyla geçecek bir dönem geçirileceğine, hayırsız bir kişi yüzünden akrabalardan biri ile ters düşüleceğine ve verilen sözlerin tutulmaması yüzünden eldeki işten olunacağına, yol göstereceğine ve şifa olacağına rivayet eder.

Kahve falında arkadaşını sevdiğiyle gördüyseniz:

  • Beklenmedik olaylarla uğraşmanız gerekebilir, ani kararlar almaktan da kaçınılmasında fayda var.

Kahve falında arkadaşının çocuğunu sevmek sorunların tamamen ortadan kalkacağına, başarılarının devam edeceğine işarettir.

Kahve falında en sevdiğin arkadaşınla küsmek yaşam standartlarının yükseleceğine, iyileşeceğine, mallarının ve parasının çoğalacağına, eşlerin ayrılacağına alamet eder.

Kahve falında sevdiğin arkadaşınla kavga etmek işlere karışan, kişinin motivasyonunu bozan kimselerin çıkacağına, alınacak maddi destek ve gösterilecek sabır sayesinde işyerinin düze çıkartılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında sevdiğin bir arkadaşını görmek anlaşmalardan cayılacağına, istediği makama geleceğine, arzularına, dileklerine ve de hayallerine kavuşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında en sevdiği arkadaşını görmek talihin ve kısmetin her geçen gün daha da artacağına ve bolluk ve bereket içinde bir yaşama merhaba denileceğine, hayal kırıklığı yaratan bir durumun sona ereceğine alamet eder.

Kahve falında arkadaşın bebeğini sevmek çeşitli gelişmeler yaşayacağına, sorunları olan kişilere yardım eli uzatılacağına ve aile büyüklerine saygı gösterileceğine yorulur.

Kahve falında bir arkadaşının seni sevdiğini görmek günü birlik tatillere çıkacağına, bolluğa kavuşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında sevdiğini ve arkadaş görmek hayallerini gerçekleştirmeyi başaracağına, mutluluğu ve huzuru bulacağına ve şansının hayatının sonuna kadar devam edeceğine, sorunlu geçen bir iş toplantısından zafere ulaşmış bir şekilde çıkacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir