AnaSayfa / Genel / Kahve falında karda araba görmek

Kahve falında karda araba görmek

Kahve falında karda araba görmek parasız ve işsiz kalacağına, geçiminin bu nedenle insanların yardımı ile sürdüreceğine, istenmeyen bazı olayların yaşanacağına, tartışmaların ve sürtüşmelerin yaşanacağına, haksızlıklara maruz kalınacağına, kalp kırıklığı yaşanacağına, hane içerisine nifak tohumları serpileceğine, aynı zamanda da korunup kollanacağına, çıkış yolları bulacağına, eğlenceli ve hoş günler geçireceğine, olaylara yaklaşımlarında da hisleriyle hareket etmesinin zaman zaman sıkıntılar yaşamasına neden olarak sorunlarını büyüteceğine, özel yaşamda da rutini kıracak yeni programlar yaparak daha hareketli ortamlarda bulunulacağına, maddi ve manevi olarak geçirdiği zor günlerin biteceğine yorulur.

Kahve falında karda araba gördüyseniz:

  • Sizi zorlayan veya üzerinizde baskı kurmaya çalışan kişiler olabilir.

Kahve falında arabayla karda gitmek istemediği halde borçlanacağına, çok zor zamanlar yaşayacağına alamet eder.

Kahve falında karda arabayla kaymak istediği makama geleceğine, çevresi tarafından arkasından dua edecek kimselerin çok olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında karda araba sürmek malını, parasını ve işini kaybedeceğine, geçim sıkıntısı yaşayacağına, yaşanan memnuniyetsizliğin bir süre daha devam edeceğine ve bu süreç içinde iletişimde sorun yaşanacağına rivayet eder.

Kahve falında karda araba görmek işlerinin çok iyi bir şekilde ilerlediği sırada zarara düşeceğine, kötü günler yaşayacağına, her açıdan farklılıklar olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında karda arabayla gitmek başarı kazanılacağına, yeni bir iş hayatına sahip olunacağına, iş sahibi olmak için uğraş verileceğine, eş, dost  ya da akrabalardan biri sayesinde bir zararın telafi edileceğine inanılır.

Kahve falında karda araba kullanmak ancak yakın bir kişiden kaynaklanacak olan bir sorunun daha büyük bir baş ağrısı yaratacağına ve hem maddi hem manevi olarak kişiye çok büyük darbe indireceğine, maddi durumun düzeleceğine işarettir.

Kahve falında kredi kartını çaldırmak kararlarına saygı duyulacağına, hayattan bıkmasına neden olacağına, onu isyan noktasına getireceğine rivayet eder.

Kahve falında kardan düşmek sorunlu bir ilişkiye başlanacağına, hayallerin ve umutların boşa çıkacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir