AnaSayfa / Genel / Kahve falında karanlıkta sevgilini görmek

Kahve falında karanlıkta sevgilini görmek

Kahve falında karanlıkta sevgilini görmek sevilen ve değer verilen bir kişi ile ortaklık kurulacağına, iş hayatında çok büyük kar edileceğine, önünü açacağına, huzurunu yerine getireceğine, kardeşlerden biri ile ilgili bir sorunun çözümü için önayak olunacağına ve aşkla ve mutlulukla dolu bir ömür geçirileceğine, yeni bir ev alınacağına, anne baba sözünün dinlenmemesinden ötürü birçok hata yapılacağına, garanti olacak nimete ve kazanca kavuşacağına, hayatı boyunca bir daha fakirlik ve yokluk görmeyeceğine, büyük atılımlar yapmak için bir kişi ile büyük bir ortaklık kuracağına ve bu ortaklıkla birlikte çok büyük ve başarılı bir kişi olunacağına ve çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edileceğine, büyük bir hastalıktan dönüleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında karanlıkta sevgilini gördüyseniz:

  • Karşı cinsten kişiyi kolayca etkinize alabilirsiniz.

Kahve falında eski sevgiliyi karanlıkta görmek ruhsal olarak zarara uğranacağına, kendi ayakları üstünde durmak için her türlü fırsatı en akılcı şekilde kullanacak olan fal sahibinin mutluluğunu kendi elleriyle inşa edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında sevgiliyi karanlıkta görmek daha sonra bu kişi ile dünyaevine gireceğine, sağlıkla ilgili bir konuda verilecek bir kararın ardından kısa sürecek bir operasyon geçirileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında karanlıkta sevgilini görmek çok büyük aksilikler ile karşılaşacağına, maddi olarak az da olsa bir zarar görüleceğine, sevilen kişilerin yaptıkları her işe destek verileceğine, her daim yeni iş kollarına girmek için fırsat kollanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında karanlık kuyuya düştüğünü görmek kişinin isteklerine kavuşma mutluluğuna nail olacağına, sıkıntılı ve üzüntülü bir dönem geçirileceğine ve gözyaşı akıtılacak ve büyük pişmanlık duyulacak bir karar vermek zorunda kalınacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ölüyü karanlıkta görmek çok huzurlu ve güzel günler göreceğine, uzun zamandan beri hiç olmadığı kadar mutlu olacağına, kendilerini toparlamaları ve işlerini düzeltmeleri için destek vereceğine, aynı zamanda bu kişilerin birbirleri ile iş yapmalarını sağlayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında karanlıkta aramak kısmetlerle dolu günlerin geleceğine, büyük sorunlar ile yaşamak zorunda kalacağına alamet eder.

Kahve falında karanlıktan ışığa yürümek yeni işler peşinde koşulacağına, zararların daha çok çalışmayla telafi edileceğine ve zengin olunacağına yorulur.

Kahve falında zifiri karanlık görmek bir sebeple artık pes edip kendisine yeni bir hayat kuracağına, eski hayatına kısmen de olsa sünger çekeceğine, kişinin uzak şehirlere ya da ülkelere gidip bir süre sonra oralarda yaşama kararı alacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir