AnaSayfa / Genel / Kahve falında karanlıkta köpek görmek

Kahve falında karanlıkta köpek görmek

Kahve falında karanlıkta köpek görmek zor zamanların ve sorunların geride kalacağına, ekonomik kayıpların sürekli artacağına, hanede bulunan kişileri çok üzecek bir karar verileceğine, büyük bir karar verileceğine, işlerin yarattığı stresten ve gerginlikten kurtulmak için kısa süreli de olsa bir tatile çıkılacağına, sıkıntılarının biteceğine, kendi işini kurmak için çok kazanç elde edeceğine ve büyük bir rahatlama yaşayacağına, huzurlu ve mutlu olacağı günlerin geleceğine, alın teri ve bilek hakkı ile ekmek sahibi olacağına, kendisine bol sohbet, neşe ve eğlence getirecek, hayatına da değer katacak kimselerle karşılaşacağına, sağlık dolu ve güzel günler geçirileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında karanlıkta köpek gördüyseniz:

  • Aşk hayatınızı veya yaratıcılık gerektiren işlerinizi ilgilendiren alanlarda bambaşka bir yöne çekildiğinizi hissediyor olabilirsiniz.

Kahve falında karanlıkta köpek görmek sağlık sorunları ile ilgili olarak kötü bir haber alınacağına, uzun zamandan beri büyük bir istekle istediği herşeye kavuşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında karanlık ve köpek görmek kısa sürede evlat sahibi olacağına, kafasının rahatlayacağına, gönlünün rahata ereceğine delalettir.

Kahve falında karanlıkta köpekten kaçmak aniden evlilik kararı alacağına, düştüğü zor durumların üstesinden kolayca geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında karanlık gece görmek hiç bilmediği ve daha önce görmediği alanlara ve yerlere sürükleyeceğine ve yaşamını neredeyse baştan aşağı değiştirmesine vesile olacağına, bir sebeple çok zarar göreceğine, işlerinin kısa bir sürede hiç olmadığı şekilde büyük bir düşüşe geçeceğine ve yakın zamanda kendisinin bile çok şaşıracağı ve sorun yaşayacağı bir işe karışacağına yorulmaktadır.

Kahve falında karanlık tuvalet görmek maddi durumda meydana gelen sorunların düzeleceğine ve var olan hastalıklara Allah’ın izni ile şifa bulunacağına, falı kapatan kişinin, çok büyük üzüntüler yaşamasına sebep olacağına yorulur.

Kahve falında karanlık odada yatmak maddi anlamda mücadelelerinin karşılığını alacağına, çalışmalarının takdir edileceğine, işyerinde kıskanç bir kişinin yol açacağı bir sorun yüzünden üzüntü duyulacağına, kalp kırıklığı yaşanacağına, uzun yıllardan beri kurulan hayallerin bir türlü gerçekleşmeyeceğine rivayet eder.

Kahve falında karanlıktan aydınlığa çıkmak ilim ve irfan sahibi olunacağına, rahatsızlık veren olaylarla karşılaşılacağına, endişe verici olaylar yaşanacağına, mutsuz ve huzursuz günler geçirileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında karanlıkta aramak yakın bir arkadaşla birlikte yeni işlere girileceğine, evinin bolluk ve berekete kavuşacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir