AnaSayfa / Genel / Kahve falında karanlıkta fare görmek

Kahve falında karanlıkta fare görmek

Kahve falında karanlıkta fare görmek kendisine dert ettiği şeyleri atlatmayı ve unutmayı bileceğine, kazancının bol olacağına, büyük ve başarılı adımlar atacağına, işlerinin her geçen gün daha büyük kazanç sağlayacağına ve eline geçen tüm fırsatları değerlendirip kendisine çok iyi bir gelecek kurmak için büyük çaba sarfedeceğine, uzun zamandır içinde bulunduğu parasal problemlerden yavaş yavaş kurtulacağına, ters giden durumları düzeltmek için atılan adımların boşa gideceğine, büyük adımlar atılacağına, çeşitli nedenlerden ötürü ayrılık yaşayanların kavuşacağına, kırgınların ve küskünlerin bir araya geleceğine, hayatı boyunca kısmetinin açık olacağına delalet eder.

Kahve falında karanlıkta fare gördüyseniz:

  • Verilecek sözler faydalı sonuçlar doğurabilir.

Kahve falında karanlıkta fare görmek yolda birçok sorunla karşılaşmalarına rağmen sıkıntı yaşamadan atlatacaklarına ve işlerinin yolunda gitmesi ile büyük bir zenginliğe ve rahatlığa kavuşacağına, kinin ve nefretin son bulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında karanlıkta gemi görmek helal lokma yiyerek ve şükür kelimesini dilinden düşürmeyerek hareket edeceğine, işlerinin Allah’ın izni ile çok iyi gideceğine, mali açıdan büyük bir ferahlık yaşanacak bir döneme gireceğine, aile bireyleri arasındaki kırgınlıkların yakın zaman içinde tatlıya bağlanacağına delalet eder.

Kahve falında karanlık bir yere düşmek moral bozukluğunu sevdikleri ile beraber atlatacağına, hayırlı haberler duyacağına delalet etmektedir.

Kahve falında karanlık odaya kapatılmak kişinin sülalesindeki erkek birey sayısının artacağına, hayata karşı isteksizleşeceğine rivayet eder.

Kahve falında karanlık dağda yürümek sıkıntılı, düşünceli, endişeli ve korku dolu günler geçireceğine, herhangi bir sorun karşısında işi bilen birisine danışılacağına işarettir.

Kahve falında karanlık varlık görmek herşeyin daha fazlasına kavuşacağına, bolluk ve bereket elde edeceğine, üzerindeki yükün az da olsa hafiflemesinin sağlanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında anneyi karanlıkta görmek ticaretin büyüyeceğine, çok üzücü olaylar yaşayacağına, yaptığı çalışmaları kısa bir zaman içinde çok büyük bir zarar yüzünden iptal edeceğine delalettir.

Kahve falında karanlık sokakta koşmak iyi ruh halinin bozulacağına, yüreğinin sıkılacağına ve mutsuzluğunun tüm hayatını etkileyeceğine, aile bireyleri arasında yaşanan tartışmaların yakın bir zaman içinde sona ereceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir