AnaSayfa / Genel / Kahve falında en sevdiği arkadaşını görmek

Kahve falında en sevdiği arkadaşını görmek

Kahve falında en sevdiği arkadaşını görmek işlerinin hızlı bir şekilde düzeleceğine, çok daha kötü durumlara düşüleceğine, sevilmeyen bir kimseden borç alınacağına, ayrı düşmüş kişilerin buluşacağına, sorunların yakın bir zaman içinde kesin çözüme kavuşacağına, dertlerin biteceğine, karşısına aksi, hileli, fesat kimselerin çıkacağına, bu durumun ona maddi ve manevi olarak büyük zarar vereceğine, başın sıkıştığı anda etraftaki kişilerden yardım alınacağına, ekmeğe ve kazanca ulaşacağına, hayatının daha kolay ve güzel hale geleceğine, üzüntülerin ve tartışmaların biteceğine, üzüntü veren bir durumun ortadan kaldırılacağına, yakın bir arkadaşla büyük bir proje gerçekleştirileceğine delalet eder.

Kahve falında en sevdiği arkadaşını gördüyseniz:

  • En iyi bildiğiniz veya en iyi yaptığınız şeyleri üstlenmelisiniz.

Kahve falında en sevdiğin arkadaşla kavga etmek bebek sahibi olunacağına, yeni bir sosyal hayata sahip olunacağına, işle ilgili olarak yeni bir sayfa açılacağına ve bol kazançlı bir çalışmaya girileceğine, yaşadığı ülkenin tüm insanları tarafından tanınıp sevileceğine işarettir.

Kahve falında en sevdiği arkadaşını görmek tüm fırsatları değerlendireceğine ve imkânları zorlayacağına, koşulların her geçen gün düzeleceğine delalettir.

Kahve falında sevdiğini en yakın arkadaşınla görmek sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına, hayatının aksiliklerle geçeceğine ve deyim yerindeyse bir türlü şeytanın bacağını kırmayı başaramayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında en çok sevdiğin arkadaşını görmek zafer elde edileceğine, maddi ve manevi olarak rahat geçirilen bir dönemin biteceğine ve birçok konuda çok sancılı bir dönemin başlayacağına tabir olunur.

Kahve falında en sevdiğin arkadaşınla küsmek ailesini veya sevdiği kimseleri de bu düşüncesiz davranışı nedeni ile çok zor bir durumda bırakacağına, epeydir ödenemeyen borçların kısa süre içinde kolayca ödeneceğine, bu sayede uykusuz geçen gecelerin sona ereceğine, sevilen kişileri mutlu edecek bir haber alınacağına işaret etmektedir.

Kahve falında en sevdiğin arkadaşınla kavga etmek bir sebeple zor bir döneme girileceğine, çok büyük kazançlar elde ederek çok yüksek mevkilerde kendisine yer edineceğine, sosyal hayatında insanlar tarafından aranan biri olacağına alamet eder.

Kahve falında en sevdiği öğretmenini görmek çalışılan işte büyük bir zam alınacağına, masa başı bir işe gireceğine, şans, kısmet, başarı ve zenginlik getireceğine, tüm dileklerin tutacağına inanılır.

Kahve falında en sevdiği ünlüyü görmek kendisine de zaten fayda getirmeyeceğine, daha sonra hayırlı bir kısmet ile evleneceğine, bir bebek sahibi olacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir