AnaSayfa / Genel / Kahve falında mutfakta kum görmek

Kahve falında mutfakta kum görmek

Kahve falında mutfakta kum görmek yapacağı hatalar yüzünden canının sıkılacağına, bir sebeple çok üzüntü duyulacağına, verilen emeklerin boşa gideceğine, esenliğe kavuşulacağına, maddi ve manevi açıdan büyük sorunlar ile karşılaşılacağına, uzun süredir olmadığı kadar eğleneceğine ve daha sık sosyal ortamlarda bulunma kararı alacağına, başına üzüntüye neden olacak olaylar geleceğine, sorunların ve sıkıntıların çözüleceğine, çok başarılı işler ortaya koymaya devam edeceğine, herkes tarafından takdir edilen ve sevilen biri olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında mutfakta kum gördüyseniz:

  • Sizden faydalanmaya çalışan ya da baskı uygulayan kişilere dikkat edin.

Kahve falında mutfakta kum görmek çeşitli çalışmalar gerçekleştirdiği için çok büyük kazançlar elde edeceğine, verilen sözlerin uğranacak bir kriz nedeniyle tutulamayacağına, güzel giden bir ilişkinin bozulacağına, haksız kazanç sağlayan bir kişi yüzünden başın belaya gireceğine inanılır.

Kahve falında mutfakta kurt görmek dost  ya da akrabalardan biri sayesinde bir zararın telafi edileceğine, amacına ulaşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında çok güzel mutfak görmek farklı kişilerle tanışacağına, haklı olunan bir olayda haksız duruma düşüleceğine ve adım atılan işte ortaya konulmuş olan çalışmanın kötü bir olayla yarıda kalacağına alamet etmektedir.

Kahve falında mutfak ocak görmek eş, dost ve akrabaların yardımları sayesinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına, geçecek güzel bir ömre yorulmaktadır.

Kahve falında mutfakta karınca görmek konu komşudan, akrabadan, arkadaştan ya da eş dosttan medet umacağına, kısmetlerin ve işlerin açılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında mutfak havlusu görmek yapılan işlerde büyük başarı kazanılacağına, yöneticiler tarafından çok iyi bir makama getirileceğine, işlerin gün geçtikçe daha da artacağına işaret eder.

Kahve falında mutfak önlüğü takmak maddi ve manevi açıdan çok iyi yerlere gelineceğine, zor zamanların kolay bir şekilde atlatılacağına, iş yerinde oluşan krizlerin kısa süre içinde pratik bir zekayla ve mantıksal açıdan değerlendirilerek çözüme kavuşturulacağına delalet eder.

Kahve falında mutfak eşyası görmek daha rahat bir nefes alacağına, bundan sonra hep başarılı işler yapacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir