AnaSayfa / Genel / Kahve falında özürlü doğurmak

Kahve falında özürlü doğurmak

Kahve falında özürlü doğurmak çok sevilen ve değer verilen insanlar ile araya çok büyük mesafeler konulacağına, sorunların ve rahatsızlıkların atlatılacağına, kazancının her kuruşunun karşılığını alın teri ile vereceğine, makam edineceğine, kısıtlama yoluna gitmeden rahatça harcama yapacağına, işlerin çığırından çıkacağına, sağlık sorunları ile uğraşılacak bir dönem geçirileceğine, atılan adımların boşa çıkacağına, eski bir davanın tekrar açılacağına, hayırsız bir akraba yüzünden diğer akrabalarla ters düşüleceğine, heyecan verici gelişmeler yaşayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında özürlü doğurmak gördüyseniz:

  • Bir çok konudaki endişelerinizin gereksizliğini anlayarak ferahlayabilirsiniz.

Kahve falında özürlü erkek bebek doğurmak önündeki engellerin de ortadan kaybolacağına, aile hayatına adım atılacağına yorulur.

Kahve falında özürlü bebek doğurduğunu görmek kuracağı ortaklıklar ile işlerini çok büyüteceğine, aile bireyleri ile güzel günler geçirileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında özürlü bebek doğurmak sağlıklı bir bedene sahip olmak için spora başlanacağına, toplumun geniş kitlelerinde takdir edilen işler yapılacağına işaret eder.

Kahve falında özürlü doğurmak sevdiği kişiler ile hiç yaşamadığı kadar mutlu olacağına, sevinç dolu haberler alacağına, bu haberler doğrultusunda gireceği bir iş sayesinde çok büyük çalışmalar ortaya koyacağına, büyük kazançlar elde edeceğine, nefretin ve düşmanlığın çoğalacağına yorulmaktadır.

Kahve falında özürlü erkek çocuğu doğurmak sorunlarını kısa zaman içinde ortadan kaldıracağına, verdiği sözleri yerine getiremeyeceğine, sevdiği bir kişinin arkasından kötü sözler sarfettiğini duyacağına delalet eder.

Kahve falında doğacak çocuğunu özürlü görmek üzüleceğine ve pişman olacağına, hatta gerekirse bu uğurda herkesi karşısına alarak yine her şeyi arkasında bırakmayı dahi göze alabileceğine yorulur.

Kahve falında özürlü insana yardım etmek sağlıklarına zeval gelmeyeceğine, zenginliğe kavuşulacağına rivayet eder.

Kahve falında özürlü çocuğu görmek başarısına ve mutluluğuna engel olan hiçbirşeyin de kalmayacağına, büyük umutlarla girilmiş olan bir işte sıkıntılı günler yaşanacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir