AnaSayfa / Genel / Kahve falında karanlıkta kalmak

Kahve falında karanlıkta kalmak

Kahve falında karanlıkta kalmak daha düşük bir kar sağladığı için borçlu duruma düşeceğine, kötü durumlara düşürüleceğine, hayırlı olaylar ile karşı karşıya kalacağına ve büyük başarılar elde edeceğine, hayattan daha zevk alacağına, karşılığını bulacağına, iş yorgunluğunun tavan yaptığı bir dönemde tatile çıkılacağına, yaptığı hiçbir şeyden keyif alamayacağına, çok hayırlı ve güzel atılımlar yapacağına delalet eder.

Kahve falında karanlıkta kalmak gördüyseniz:

  • Bazı yöntem, yol ya da iş değişiklikleri konusunda olumlu işaretler yüzünü gösterebilir.

Kahve falında karanlıkta kalmak her türlü esaretten, işkenceden ve kötü muameleden uzak kalınacağına, endişeli ve korku dolu günler geçireceğine işarettir.

Kahve falında karanlık yerde kalmak falı kapatan kişinin bu kişiler ile yaptığı işlerde birçok sıkıntının ve sorunun ortaya çıkacağına, büyük bir projenin başına geçileceğine, zor zamanların geride kalacağına yorulur.

Kahve falında karanlıkta yalnız kalmak sorunlarının hızlı bir şekilde ortadan kalkacağına, işine gidemez, sokağa çıkamaz ve arkadaşlarıyla görüşemez olacağına rivayet eder.

Kahve falında karanlık bir yerde kalmak sorunların yakın zaman içinde çözüme kavuşacağına, hayırlı çalışmaların gerçekleştirileceğine, Allah tarafından bolluk ile mükâfatlandırılacağına,  bundan sonra canın her çektiğine ulaşacağına, almak istediklerini rahatlıkla satın alma gücüne sahip olacağına, mali olarak güçlenmesinin kendisine huzur ve güzellik de getireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında karanlık sokakta kalmak çok hayırlı insan olunacağına, dönmeyen şansın artık döneceğine, tükettiği nefes ve para ile kalacağına bu nedenle de hayal kırıklığı yaşayıp, üzüleceğine inanılır.

Kahve falında karanlık yolda kalmak rahat ve kazançlı bir işin başına geçeceğine ve kendisini sıkan ve üzen ne kadar kişi ya da durum varsa aşacağına, kısa zamanda çok önemli fireler vereceğine ancak karşısına hiç beklemediği bir anda çıkan fırsatları değerlendirerek içinde bulunduğu sorunlara çare bulacağına işarettir.

Kahve falında karanlık kalmak sürekli bazı aksiliklerle karşılaşılacağına, sıkıntılı ve sorunlu bir döneme girileceğine, büyük bir tartışma yaşayacağına inanılır.

Kahve falında zifiri karanlıkta kalmak dini açıdan da inancına uygun hareket edip, ahiret hayatına da hazırlık yapacağına, dertlerin günden güne artacağına, iş hayatında sorun yaşanacağına, bazı sorunlar yüzünden rakiplerin ya da düşmanların sevineceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir