Kahve falında arkadaşını öldürmek

Kahve falında arkadaşını öldürmek sağlık dolu ve güzel günler geçirileceğine, maddi ve manevi olarak zenginliğinin yerinde olacağına, sevilen bir kişinin yolundan gidileceğine, hayatının daha kolay olacağına, variyet sahibi olacağına, helal ekmek yiyeceğine, içinin kıpır kıpır olacağına, mutluluk ve heyecandan da yerinde duramaz hale geleceğine, sorunlarından kurtulup huzurlu ve mutlu olacağına, yaptıkları her işte emeklerinin karşılığını en güzel şekilde alacaklarına, ahiret hayatlarının da güzel olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında arkadaşını öldürmek gördüyseniz:

  • Alışılmadık iş birlikleri veya ilişkiler geleceğiniz üzerinde olumlu etki yaratabilir.

Kahve falında yakın arkadaşının öldüğünü duymak sevdikleri ile bir araya geleceğine, özlem gidereceğine ve çevresinin kalabalık olacağı günler yaşayacağına, verilecek bazı talimatlar doğrultusunda işin büyütüleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında arkadaş öldüğünü görmek maddi ve manevi açıdan çok zor bir duruma düşüleceğine ve tartışmalı bir toplantıdan zararla çıkılacağına, herşeyin daha fazlasına kavuşacağına, bolluk ve bereket elde edeceğine delalet eder.

Kahve falında arkadaşını öldürmek iş hayatının düzeleceğine, atılacak adımla birlikte kendisine iş hayatında söz sahibi olacağı bir mevkinin kapısının açılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında arkadaşının annesinin öldüğünü duymak daha pozitif bir ruh haline sahip olunacağına, küslüklerin sona erip, kişisel çatışmalardan vaz geçileceğine, bir sebeple uzunca bir süre boyunca kendisini aklamaya çalışacağına, çok büyük üzüntüler yaşayacağına ve sonraki dönemlerde bu durumdan kaynaklanan sıkıntılardan çok çekeceğine alamet eder.

Kahve falında arkadaşının eşinin öldüğünü görmek uzun bir zamandan beri devam eden ve evlilikle noktalanacağı düşünülen bir birlikteliğin sona ereceğine, yapılan hesapların hiçbirinin gerçeğe uygun olmayacağına tabir olunur.

Kahve falında yakın arkadaşlarının öldüğünü görmek çok üzüntülü zamanlar geçireceğine, yapılan bazı çalışmalar sayesinde büyük başarılar kazanılacağına alamet eder.

Kahve falında arkadaşının düşerek öldüğünü görmek bunun için gereken tüm imkânları elde edeceğine ve karşısına çok hayırlı kapıların açılacağına, hayatının daha kolay, zevkli ve güzel hale geleceğine yorulur.

Kahve falında arkadaşı ölmek kardeşlerden biri ile büyük bir tartışma yaşanacağına, imkân sahibi olacağına ve iyi noktalara geleceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir