AnaSayfa / Genel / Kahve falında arkadaşını öldürdüğünü görmek

Kahve falında arkadaşını öldürdüğünü görmek

Kahve falında arkadaşını öldürdüğünü görmek zor zamanların geride kalacağına, huzursuzluk yaratan durumların ortadan kaldırılacağına, yaşam içerisinde yeni bir yol çizileceğine, karşısına çıkacak olan sorunlardan ve sıkıntılardan ötürü sarsılacağına, çok büyük ve kaçınılmaz bazı sorunlar ile yüz yüze geleceğine, hem yeni yerler göreceğine, çalışma hayatında çok iyi bir noktaya gelineceğine ve tecrübesiz bir kişiye akıl hocalığı yapılacağına, kazancının sadakası olarak sürekli olarak hayır işi yapacağına, çok rahat bir hayat süreceğine, kalp kırıklıklarının yaşanacağına ve kötü sözlerin işitileceğine tabir olunur.

Kahve falında arkadaşını öldürdüğünü gördüyseniz:

  • Yanlış anlaşılmaları ortadan kaldırmak için gerçekleri özel olarak ele almalı ya da dile getirmelisiniz.

Kahve falında arkadaşını öldü görmek aralarındaki bağlılığın ve sevginin daha da artacağına, emeklerinin bir anda değersizleşeceğine işaret eder.

Kahve falında arkadaşının öldüğünü görüp ağlamak kırgınlıkların ve anlaşmazlıkların da biteceğine, neredeyse göz göre göre çok büyük bir sorunlara yelken açılacağına ve para konusunda çok zor ve sonu karanlık yollara girileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında arkadaşının düşerek öldüğünü görmek kişiye hep umut olacağına ve iyilik getireceğine, yakın zaman içinde üzüntü duyulacak bazı olaylar yaşanacağına inanılır.

Kahve falında en yakın arkadaşının öldüğünü duymak çalışma hayatında çok hayırlı imkânlar ile karşılaşacağına, hastalıkların uzak duracağına ve çok büyük kısmetler elde edileceğine alamet eder.

Kahve falında erkek arkadaşının öldüğünü görmek ancak biraz sabırlı olunması ve daha dikkatli davranılması sayesinde her şeyin yoluna gireceğine, rahat bir nefes alınacağına, hayatındaki engelleri ve aksilikleri de yok etmiş olacağına tabir olunur.

Kahve falında çok yakın arkadaşının öldüğünü görmek rahatsızlıkların tedavi edileceğine, maddi açıdan çok doğru adımların atılacağına, tek başına bir hayat sürmeye başlayacağına, ancak yakın bir zamanda tanışacağı birisi ile arasında bazı şeyler olacağına, bu durumdan ötürü çok sevineceğine alamet etmektedir.

Kahve falında arkadaşının kocasının öldüğünü görmek çok büyük zorluklar çekildikten sonra işlerin hayırlı bir şekilde ilerleyeceğine, sevilen ve değer verilen kişiler ile çok büyük bir ortaklığa girileceğine, bu sayede her geçen gün daha ünlü olunacağına, güzel bir ilişkiye başlanacağına, yeni bir alışkanlık edinileceğine inanılır.

Kahve falında arkadaşının babasının öldüğünü görmek çok hayırlı ve büyük kısmetlerin ele geçeceğine, sorunların tamamen ortadan kalkacağına, bütün eksiklerinin ve sıkıntılarının da giderileceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir