AnaSayfa / Genel / Kahve falında kara sakal görmek

Kahve falında kara sakal görmek

Kahve falında kara sakal görmek sorunlarını çözdükten sonra iş hayatında çok büyük ve çok kazanç getirecek atılımlar yapacağına, bazı sorunların aile bireyleri arasında tartışma yaratacağına, hevesinin kursağında kalacağına, amaçlarına nail olmayı başaramayacağına, bu nedenle umutlarını kaybedeceğine, işlerin gün geçtikçe daha iyi bir hale geleceğine, yaşanan sıkıntılı durumlardan yakın bir zaman içinde kurtuluşa erileceğine, çok hayırlı gelişmeler ile karşılaşılacağına, yapmadığı şeylerden ve söylemediği sözlerden sorumlu tutulacağına, günahsız olduğu halde günahkâr ilan edileceğine, çok yakın arkadaşlardan destek alınacağına, sorunun nereden kaynaklandığına ve nasıl çözüleceğine kafa yormak içim çok çabalayacağına, kişinin mutluluk gözyaşı dökeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kara sakal gördüyseniz:

  • Diğerlerinin sizden etkilenmesini veya sizi takip etmesini istiyorsanız daha gerçekçi olmalı veya gerçeklere ulaşmaya çalışmalısınız.

Kahve falında kara sakallı dede görmek sevdiği bir kişinin uzun zamandan beri arzuladığı bir şeyi kendisine hediye olarak vereceğine, atılan adımlar sayesinde işlerin çok büyük başarılar getireceğine, sorunların kısa süre içinde çözüm bulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kara sakal görmek eline geçen fırsatları değerlendirerek çok güzel işler gerçekleştireceğine ve çok istediği bir hayalini gerçekleştirmek için bazı girişimlerde bulunacağına, mantık ile verdiği bir karar yüzünden büyük zarara uğrayıp kararından çok büyük pişmanlık duyacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kara sakallı adam görmek yapılan işin, verilen emeğin karşılığının tam olarak alınacağına, uykusunda ne kadar bel ağrısı çekerse o kadar rahatlayacağına, iyileşeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında çocuğunu sakallı görmek bir an önce atılım yapması halinde çok yükseleceğine ve iyi noktalara ulaşacağına, kendisine sorun yaratan olayların kısa süre içinde son bulacağına yorulur.

Kahve falında saç ve sakalını kesmek zarar edilecek bir işten verilecek kararlar sayesinde kazanç elde edileceğine, hedeflediği kazancı elde edeceğine, parasal sıkıntılarından, ihtiyaçlarını gidermekte çektiği zorluktan ve yaşadığı çileden kurtulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında bir başkasının sakalını kestiğini görmek ortalığın güllük gülistanlık olacağına, kişinin elindeki imkanları sevdiklerini mutlu etmek için kullanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında sakal bıyık çıktığını görmek düşmanlarının çatlamasına vesile olacağına, sağlığına kavuşacağına rivayet eder.

Kahve falında bebeği sakallı görmek keyfinin yerine geleceğine, mal varlığını ve parasını çoğaltacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir