AnaSayfa / Genel / Kahve falında çocuğunu sakallı görmek

Kahve falında çocuğunu sakallı görmek

Kahve falında çocuğunu sakallı görmek kaçan fırsatların tekrar ele geçirileceğine, geleceğinin kendisine hayır ve mutluluk getireceğine, makam edineceğine ve variyet sahibi olacağına, çok büyük ve kazançlı hamleler yaparak işlerini büyüteceğine, kişinin bir çocuk gibi şen ve coşkulu günler geçireceğine, kafasını kurcalayan ve kendisini çok yıpratan sorunların çözüleceğine, tüm umutlarını ve sermayesini bu işe bağlayacağına fakat emeline ulaşamayacağına, maddi zarara gireceğine, sıkıntıya ve zahmete düşeceğine işaret eder.

Kahve falında çocuğunu sakallı gördüyseniz:

  • Geçmişle bağlantılı kişilerle diyalog kurmak yeni kazanç kapılarını açabilir.

Kahve falında bir çocuğu sakallı görmek eğer karar vermekte gecikirse çok zor durumlara düşeceğine, kötü olaylar ile karşılaşacağına, maddi olanaklarının artacağına alamet eder.

Kahve falında küçük çocuğu sakallı görmek zor günlerin biteceğine, sevilen kişi ile yakın bir zaman içinde hayırlı bir karar verilip evlilik yoluna girileceğine, uzaktaki bir akrabadan hayırlı haberler alınacağına, yapılan çalışmaların eskisi gibi kazanç getirmeyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında sakal erkek çocuğu görmek ele geçen paraları gelecekte evlatlarının kendi hayatlarını kurmaları için birikime yönlendirileceğine, gittikçe daha artan işlerin karşılanmaması halinde müşterilerin memnun kalmayacağına, bir daha işyerine gelmeyeceğine inanılır.

Kahve falında erkek çocuğu sakallı görmek sorunların ve engellerin biteceğine, aile hayatında yaşanan küslüklerin ve kırgınlıkların barışla sonuçlandırılacağına ve çok güzel ve hayırlı bir hayat sürüleceğine yorulur.

Kahve falında çocuğu sakallı görmek işinde verimsiz olacağına, özel hayatında sessizleşeceğine, şans ve bereket kapılarının açılacağına inanılır.

Kahve falında sakallı erkek çocuğu görmek o kimseyi kendisine tutku ve saplantı haline getireceğine, fırtınalı bir havanın sakinleşeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında erkek çocuğunu sakallı görmek geleceğin güzel gelişmeler getireceğine, parlak bir kariyere sahip olunacağına, çok akıllıca ve başarılı çalışmalar gerçekleştirerek hem büyük kazançlar elde edeceğine tabir olunur.

Kahve falında çocuğunu sakallı görmek uzun soluklu bir çalışmanın yarıda kesileceğine, çeşitli nedenlerden ötürü ayrılık yaşayanların kavuşacağına, kırgınların ve küskünlerin bir araya geleceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir