AnaSayfa / Genel / Kahve falında kara manda görmek

Kahve falında kara manda görmek

Kahve falında kara manda görmek huzurunu, mutluluğunu, ağız tadını ve keyfini yitireceğine, üzgün olacağına, işlerinin çok iyi bir şekilde ilerleyeceğine, rakiplerin her konuda fark atacağına, uğursuzluklar ve şanssızlıklarla dolu özel hayatın giderek içinden çıkılması zor bir durum haline geleceğine, atılan adımların maddi ve manevi olarak çok zarar vereceğine, ortaklık kurulan kişilerle büyük bir tartışma yaşanacağına, tutarsız ve haksız bazı olaylar yüzünden aile bireyleri arasında bazı sorunların ve kırgınlıkların yaşanacağına, aile hayatında çok mutlu günler göreceğine, refah içinde olacağına, kişinin kendisinden yaşça büyük, nüfuzlu biri tarafından himaye altına alınacağına, isteklerine ve emellerine kavuşmak konusunda herhangi bir sıkıntı çekmeyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kara manda gördüyseniz:

  • Sizin için işleri güçleştiren değil, kolaylaştıran aktivitelerle vakit geçirmenizde fayda var.

Kahve falında kara manda görmek yaptıklarının ciddiyetine daha sonra varacağına, tecrübe sahibi bir kişinin yanında işe başlanacağına alamet eder.

Kahve falında manda sürüsü görmek uzun soluklu bir ilişkiye başlanacağına, sıkıntıların ve zorlukların sona ereceğine ve sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına işarettir.

Kahve falında dişi manda görmek kötü bir duruma düşüleceğine, yaşanan travmatik bir olaydan ötürü psikolojik sorunların başgöstereceğine, anne babanın birbirine düşeceğine ve tatsızlık yaşanacağına, kırgınlıkların ve küskünlüklerin sona ereceğine, çalışmaların büyük kazanç kapılarını açacağına alamet etmektedir.

Kahve falında uçan manda görmek ailesinin çok seveceği hayırlı bir kısmet ile hayatını birleştireceğine ve çok daha huzurlu ve mutlu bir kişi olacağına, kendisini kıskanan ve çalışmalarında sürekli köstek olmaya çalışan kişiden kurtulup yoluna devam edeceğine alamet eder.

Kahve falında manda boku görmek kendisine uzak bir akrabasından miras kalacağına, hayırlı bir kısmetle dünyaevine gireceğine, eline geçen fırsatları çok hayırlı bir şekilde değerlendireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında suda manda görmek böyle işlere kalkışacağına, kendisine yatırım getirecek işlerden istediği sonucu alamayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında boynuzlu manda görmek aile bağlarının günden güne daha da kuvvetleneceğine ve mutlu olunacağına, geçim sıkıntısı yaşayacağına, rızkının eksileceğine işarettir.

Kahve falında siyah manda görmek bir süre belini doğrultamayacağına, yıkılmak üzere olan yuvanın toparlanacağına ve çalışma hayatında meydana gelen sorunların düzeltileceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir