AnaSayfa / Genel / Kahve falında manda sürüsü görmek

Kahve falında manda sürüsü görmek

Kahve falında manda sürüsü görmek bir bebek sahibi olacağına, sorunlarını aşacağına, alınacak sevinçli haberler sayesinde bol kazançlı bir dönem geçirileceğine, geçirilen zor günlerin unutulacağına, gönlünden ve kafasından geçenlerin gerçekleşeceğine, eline geçen bazı imkânlar sayesinde sıkıntılarından kurtulmaya çalışacağına, iş hayatında ortaya konan çalışmaları kıskanan rakipler ile bazen münakaşa edileceğine, bir sebeple hiç olmadığı kadar zor durumlara düşeceğine, sorunlu bir hayat yaşayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında manda sürüsü gördüyseniz:

  • Yakın çevrenizde bir hastalık olabilir.

Kahve falında manda sürüsü görmek kişinin hayata dair tüm nimetlere kavuşarak, hayallerini gerçekleştireceğine, kaderinin yüzüne güleceğine ve herşeyin istediği yönde ilerlemeye başlayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında inek manda görmek kendisini çok yakından tanıyan ve yaptığı işten menfaat elde etmeye çalışan bir kişinin bulunduğuna, bu kişinin falı kapatan kişiye çok büyük zararlarının dokunacağına, iş hayatında bir ortaktan ya da destek olan birisinden ihanet görüleceğine yorulur.

Kahve falında manda sağmak kendisini ve başarılarını kıskanan insanlarla tartışma yaşayacağına, kendisine gelen bir teklifi kabul edeceğine yorulur.

Kahve falında manda boku görmek bir sağlık sorunu konusunda tedavi amaçlı bir yolculuğa çıkılacağına, eş, dost ya da akrabalardan birinin vereceği destek sayesinde yeni çalışmalar ve projeler ortaya konulacağına ve verilen bir söz üzerine büyük mutluluk verecek bir sürpriz yapılacağına, yanlış ve kötü yollara sapmayacağına delalettir.

Kahve falında manda görmek başına bazı musibetlerin geleceğine, sevdikleriyle arasının açılacağına, çalıştığı işyerinin üst yöneticileri tarafından çok iyi bir mevkiye getirileceğine yorulur.

Kahve falında erkek manda görmek sevdiği bir arkadaşla büyük bir iş ortaklığı kuracağına, büyük problemleri ortadan kaldırdıktan sonra çok rahat edeceğine ve mutlu olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında manda yavrusu görmek maddi problemlerin en kısa zamanda çözüme kavuşacağına, hayallerin gerçekleşeceğine, neşeye, keyfe, ağız tadına ve sağlığına kavuşacağına delalettir.

Kahve falında boynuzlu manda görmek haneye bolluk ve berekete dolacağına, bazı zor durumlar ile bölünen bir ilişkinin kaldığı yerden devam edeceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir