AnaSayfa / Genel / Kahve falında dişi manda görmek

Kahve falında dişi manda görmek

Kahve falında dişi manda görmek hayırlı ve başarılı işlere gireceğine, elinde bulunan imkânların bollaşacağına, yapılan hataların kısa süre içinde telafi edileceğine, herkes tarafından çok sevilen bir kişi olunacağına, uzun zaman olumlu haber beklediği bir yerden olumsuz ve kötü bir cevap alacağına, gözünün de gönlünün de doyacağına, bazen hile yapılıp iş görüşmelerinde öne geçileceğine, işlerini yoluna sokacağına ve çok mutlu ve huzurlu olacağı bir döneme gireceğine, çok iyi bir kariyer edineceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında dişi manda gördüyseniz:

  • Duygusal açıdan da değişiklik isteği yaşayabilirsiniz.

Kahve falında dişi manda görmek çok hareketli ve heyecanlı günler yaşayacağına, yapmaktan hoşlandıklarından artık tat alamaz olacağına alamet eder.

Kahve falında manda kesmek olayın iş hayatını kötü bir şekilde etkilemesinden ötürü çok büyük maddi zarara uğranacağına ve aile hayatında gün geçtikçe daha sıkıntılı günler geçirileceğine, tüm özlemini gidereceğine ve çok mutlu olacağına yorulur.

Kahve falında beyaz manda görmek keyfinin hem de sağlığının yerinde olacağına, borçlu olunan bir kişiye uzunca bir süreden beri yapılamayan ödemeler için stres yapılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında manda yavrusu görmek her şeyin iyiye doğru gideceğine, bir sebeple kendisine yeni bir yol çizmek zorunda kalacağına alamet eder.

Kahve falında suda manda görmek bir sebeple çok daha dikkatli ve akıllıca adımlar atarak uğrayabileceği zararları engelleyebileceğine, işlerin çok hayırlı kazançlar getireceğine, sorunlarının biteceğine, sevdiği kişilerle çok mutlu olacağına, yapılan çalışmaların heba olacağına inanılır.

Kahve falında siyah manda görmek yapılan çalışmaların değersiz görüleceğine, aile hayatı ile ilgili çok güzel bir haberin alınacağına, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında boynuzlu manda görmek en kötü zamanında bu kişi tarafından düzeltileceğine, yeni fikirler ve düşünceler ile gireceği yeni bir işte şimdiye kadar görülmemiş bir başarı elde edeceğine işarettir.

Kahve falında ölü manda görmek bir sebeple sorun yaşayacağına, sıkıntılı ve sorunlu bir dönemin sona ereceğine, aile hayatının çok daha mutlu bir hal alacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir