AnaSayfa / Genel / Kahve falında kara domuz görmek

Kahve falında kara domuz görmek

Kahve falında kara domuz görmek özellikle anne ve babasına karşı gelerek büyük günah işleyeceğine, sıkıntıların yakasından düşmeyeceğine, sevdiği bir kişinin yaşayacağı bir sağlık sorunu yüzünden çok üzüleceğine, günden güne sorunlarının artacağına, yapılan işte çok iyi bir kişi ile tanışılacağına, bu kişi ile yeni işlerin peşinde koşulacağına, daha büyük kazançlar elde edileceğine, yakın akrabalardan biri ile bir iş kurulacağına, bu sayede kazançlı adımlar atılacağına, kısa zaman içinde şirketin daha da büyüyeceğine, aile bireyleri ile bir soruna karşı ortak çözüm bulunacağına, saygı değer bir konuma çıkacağına, meslek hayatının her daim zaferlerle dolacağına ve hayallerinin peşinde koşmaktan bir an olsun vazgeçmeyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kara domuz gördüyseniz:

  • Biraz daha sabırlı olarak, karşınızdaki kişinin biraz olsun şüphe duymasına çalışabilirsiniz.

Kahve falında kara domuz görmek kendisini iyi ve huzurlu hissedeceğine, yaşamının daha güzel hale geleceğine, sorunlarının her geçen gün azalacağına, böylece çıkabilecek problemleri kısmen de olsa bertaraf edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında domuz yakalamak işlerin hayırlı bir şekilde sona ereceğine, hayatının da istediği gibi yürüyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında pişmiş domuz görmek mesleğine dört elle sarılacağına, gam ve keder çekmeyeceğine dolayısıyla erken yaşlanmayacağına alamet eder.

Kahve falında domuzu taşlamak tek başına bir hayat sürmeye başlayacağına, ancak yakın bir zamanda tanışacağı birisi ile arasında bazı şeyler olacağına, bu durumdan ötürü çok sevineceğine, ilim konusunda çok büyük ilerlemeler kaydedeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında domuz sütü içmek kazancın günden güne düşeceğine, sevinçli haberlerin geride kalacağına, işlerinin bu yüzden aksayacağına tabir olunur.

Kahve falında domuza sarılmak bildiklerini ve deneyimlerini onunla paylaşacağına, iş hayatının günden güne kötü bir hale geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında domuz görmek çok endişeli ve çok üzüntülü dönemler geçireceğine, özellikle bir yakının sunduğu ortaklıkla beraber ticarete atılarak başarı elde edeceğine inanılır.

Kahve falında domuz taşımak büyük üzüntüler yaşayacağına ve sıkıntılı bir dönem geçireceğine, sevdiği kişiler ile arasının açılacağına, başladığı bir işte sıkıntı çekeceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir