AnaSayfa / Genel / Kahve falında yeşil baykuş görmek

Kahve falında yeşil baykuş görmek

Kahve falında yeşil baykuş görmek maddi olarak da yüksek konumlara erişeceğine, iş konusunda açılacak yeni bir sayfa sayesinde güzel günler görüleceğine, çok üzüntülü ve sıkıntılı durumların ortadan kalkacağına, borçların ödeneceğine, dolayısıyla geleceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından yakında kurtulacağına, çalıştığı yerde ileri görüşlülüğü sayesinde iyi mevkilere geleceğine, dertlerini unutmasına, gözyaşını silmesine ve elinin de darlıktan kurtulmasına vesile olacağına, sevindirici ve mutluluk verici bir şey duymaya alamet eder.

Kahve falında yeşil baykuş gördüyseniz:

  • Evinizi güzelleştirebilirsiniz.

Kahve falında yeşil baykuş görmek huzursuzluklarla başa çıkmak zorunda kalınacağına ve işlerin yoluna girdiği sırada araya giren kötü kişiler yüzünden sorunlu günler geçirileceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından alacağı destek sayesinde kurtulacağına, rakiplerin kazanılan başarılar sayesinde üzüntüye uğratılacağına, sağlık sorunlarının tedavi edileceğine işarettir.

Kahve falında baykuştan kaçmak canını sıkan şeyleri yeneceğine, muradın olacağına, dileklerin yerine geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında baykuştan korkmak şimdiye kadar sahip olmak istediği her şeye sahip olacağına, uzun zamandan beri hayalini kurduğu her şeyi gerçekleştireceğine, büyük sıkıntılar çekeceğine, bu sıkıntılardan ötürü çok üzüntü duyacağına alamet etmektedir.

Kahve falında baykuşu öldürmek büyük bir yükten kurtulacağına, çok sert eleştirilerle karşılaşılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında baykuşun saldırdığını görmek zahmetli bir işin kolayca halledileceğine, durgunlaşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında baykuş tutmak günah işlemeyi terk edeceğine, aşama kaydedeceğine yeni fırsatlar elde edeceğine, bolluk içine olacağına delalet eder.

Kahve falında başına baykuş konmak sakinlik ve huzur içinde geçen yaşantısının alt üst olacağına, deyim yerindeyse paraya ve mala tapar olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ölü baykuş görmek gereksiz ve fazladan harcama yapılaması nedeni ile yokluk çekileceğine bu sebeple de faturaların birikmesine ve ödenemez olacağına, bir sebeple çok zarar edeceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir