AnaSayfa / Genel / Kahve falında yalın ayakla yürümek

Kahve falında yalın ayakla yürümek

Kahve falında yalın ayakla yürümek mutlu ve huzurlu olunacağına, çocuk sahibi olunacağına, iş hayatında iflasın eşiğine gelineceği bir anda gelecek bir haber sayesinde rahat bir nefes alınacağına, manevi açıdan iyi bir dönem geçirileceğine, sorunların tez zamanda çözüm bulacağına, yeni iş yerleri açacak ya da işini büyütecek güce kavuşacağına, amaçlarınızın gerçekleşeceğine, işlerin çok iyi bir hal alacağına, ağzının tadının kaçması ile beraber keyifsiz günlere gireceğine, uykusuz geceler yaşayacağına ve işlerinde bir türlü doğru kararları veremeyeceğine, kişinin gönlünden geçenlerin gerçekleşeceğine, gözyaşının kuruyacağına işaret eder.

Kahve falında yalın ayakla yürümek gördüyseniz:

  • Bazı girişimlerinizin istediğiniz gibi ilerleyeceğine dair ipuçları yüzünü gösterebilir.

Kahve falında yalın ayak çamurda yürümek eşler arasındaki tartışmaların yakında biteceğine  ve yardım isteyen bir akrabaya yardım eli uzatılacağına, yardıma muhtaç olan herkese yardım edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında yalın ayak toprakta yürümek çok büyük kazançlar ve kısmetler elde edileceğine, çok büyük üzüntüler ve sıkıntılar yaşanacağına tabir olunur.

Kahve falında kar üstünde yalın ayak yürümek ev içinde yaşayacağı bazı sorunlar nedeni ile zor günler geçireceğine, sağlık konusunda iyi haberler alınacağına ve mutlu bir ömür geçirileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında yalın ayak yağmurda yürümek kısa süre içinde karşılaşacağı sorunları kolay bir şekilde aşacağına, yokluktan ve de geçim derdinden kurtulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında toprakta yalın ayak yürümek geçmiş ile hesaplaşacağına ve yakınlarındaki kişileri de analiz ederek tüm ilişkilerini gözden geçireceğine, dürüst ve namuslu bir insan olduğu halde üzerine atılan bu yalan yüzünden insanların güvenini büyük oranda kaybedeceğine işaret eder.

Kahve falında çamurda yalın ayak yürümek çok büyük tartışmalarla ve ayak oyunlarıyla başa çıkmak zorunda kılınacağına, kendisine zarar vermek isteyenlerin kendi dertlerine düşeceklerine ve yakın zamanda hayatında çok daha hayırlı bazı olayların yaşanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yalın ayak yürüdüğünü görmek eline geçen bütün fırsatları çok iyi değerlendireceğine, ticarette daha fazla kar elde edeceği alanlara yöneleceğine, farklı iş kollarına ulaşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yalın ayak yürümek hafifleyeceğine, gelecek zamanlar için tasarruf yapacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir