AnaSayfa / Genel / Kahve falında kar temizlemek

Kahve falında kar temizlemek

Kahve falında kar temizlemek yoksulların ve yetimlerin haklarını gözeteceğine, aileye büyük bir ev alınacağına, kariyerinde ilerlemeye kaydedeceğine, işlerinde önemli adımlar atacağına, geçici maddi kriz yaşamaya yorulurken, fal sahibinin bir anda başkalarının işine karışmak suretiyle hiç istemediği bir duruma düşeceğine, geçim sıkıntısına düşeceğine ve bir türlü bir yerde tutunamayacağına, işlerinin zarara uğrayacağına, uzun yıllardan beri hayal ettiği herşeye yakın bir zaman içinde herhangi bir zorluk çekmeden kavuşacağına, dost ya da akrabalardan alınacak yardımlar ile parasal sorunların sona ereceğine delalettir.

Kahve falında kar temizlemek gördüyseniz:

  • Yanlış bilgiler veya kafa karıştıran işaretler sizi zor bir yola sokabilir.

Kahve falında karları temizlemek beklenen bir mevkiye terfi alınacağına, uzun zamandan beri kapalı olan şansın açılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kar temizlemek büyük ve hayırlı başarılar kazanacağına, sevmediği kişileri yakın bir zamanda hayatından çıkarması sayesinde rahata ereceğine, hayatın yoluna gireceğine rivayet eder.

Kahve falında kürekle kar temizlemek sonradan da yüzünün kızarmasına, başının da önüne eğilmesine neden olacağına, maddi güç sahibi olacağına tabir olunur.

Kahve falında kar temizlediğini görmek kendisini günahkâr kılacak yollara sapmayacağına, bir sebeple neredeyse yıkılacağına işarettir.

Kahve falında hayvan karnı temizlemek kişinin bereketli bir döneme girerek, refah içinde yaşayacağına, kazancını çoğaltacağına delalet etmektedir.

Kahve falında arabadan kar temizlemek işlerinde çok sıkıntı yaşayacağına, hayallerinin teker teker gerçekleşeceğine alamet eder.

Kahve falında taze soğan temizlemek nefsine yenileceğine ve şeytana uyacağına, inancı, umudu ve gücünü yitirmeyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ahır temizlemek yaptığı işten çıkarılacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, ilim ve irfan sahibi olmak için eğitimine büyük önem vereceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir