Kahve falında kaplumbağanın çiftleştiğini görmek

Kahve falında kaplumbağanın çiftleştiğini görmek muradına ermek için emeklerinin ve umutlarının boşa gitmeyeceğine, üzüntülerin, dertlerin ve endişelerin sona ereceğine, düşmanlarının güçleneceğine, kazandıklarının ve elde ettiklerinin makbul olmayacağına, gönül hoşluğunu yakalayacağına, sağlığını geri kazanacağına, yaşama dört elle sarılacağına ve gelecek ile ilgili beklentiler içine gireceğine, yönetici makamına geleceğine ve kendisi ile gurur duyacağı önemli ve büyük işlere imza atacağına, fal sahibinin ailesi ile birlikte mutlu ve güzel bir yaşam süreceğine, başkasının sigarasını yakmak ise, maddi ve manevi olarak sürekli birilerinin yardımına ihtiyaç duyan biri olacağına yorulur.

Kahve falında kaplumbağanın çiftleştiğini gördüyseniz:

  • Eski arkadaşlarınızla bir araya gelebilir veya sevdiğiniz kişilerle gelecek planları yapabilirsiniz.

Kahve falında kaplumbağanın çiftleştiğini görmek gönül hoşluğu içinde olacağına ve yaşamında çok güzel gelişmeler meydana geleceğine, rütbe edineceğine, makamının, kazancının ve canın güvence altında olacağına yorulur.

Kahve falında kaplumbağaların çiftleştiğini görmek bazı araştırmalar yapılıp sorunun kaynağının bulunacağına, sevinçten deyim yerindeyse havalara uçacağına alamet eder.

Kahve falında çift başlı kaplumbağa görmek evinden işine, işinden evine gidip geleceğine, iş hayatında çok büyük bolluk ve berekete kavuşulacağına yorulur.

Kahve falında çiftleşen kaplumbağa görmek huzurlu ve işlerin açılacağı bir döneme girileceğine, manevi yönden çok büyük ferahlık yaşanacağına, aile hayatında çok güzel ve hayırlı haberler alacağına ve çok mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine rivayet eder.

Kahve falında havuzda kaplumbağa görmek günlerinin güzelleşeceğine, etrafının gerçek ve hayırlı dostlarla dolacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük destekler vereceğine ve borçlarından kurtulmasına yardımcı olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kaplumbağa aldığını görmek işlerini kısa bir zaman içinde yoluna koyacağına, cesaret edip kimsenin denemediği şeyleri gerçekleştireceğine ve başarılı olacağına yorulur.

Kahve falında kaplumbağa yediğini görmek aklındaki hayalleri bu kişilerin vereceği destekle gerçeğe dönüştüreceğine, sıkıntılarını ve yaşadığı zor günleri geride bırakacağına, doğru yolu bulacağına, çözümlere kavuşacağına, rahata ereceğine delalet eder.

Kahve falında canlı kaplumbağa yemek sevdiği bazı kişilerden ihanet göreceğine, gireceği bir ortaklıkta çok büyük bir sorunla karşılaşacağına, iş hayatında çok güzel ve iyi atılımlar yapılacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir