AnaSayfa / Genel / Kahve falında kaplan almak

Kahve falında kaplan almak

Kahve falında kaplan almak bir birlikteliğin sona ereceğine, onu helalinden kazanarak huzur içinde yiyeceğine ve bundan sonra da çok çalışıp emeklerinin karşılığı olarak bolluk, bereket, rahatlık, konfor ve lüks içinde yaşayacağına, bolluk ve bereket dolu günler görüleceğine ve çok mutlu ve huzurlu olacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulup rahata ereceğine, sıkıntıların ve talihsizliğin sona ereceğine, çok zor zamanlar geçirileceğine, sorunların sürekli artacağına, pişman olduğunda da iş işten geçmiş olacağına, yaşayacağı tatsız ama önemsiz bir olayla karşı karşıya kalacağına bu durumda daha ziyade kendisiyle uğraşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kaplan almak gördüyseniz:

  • Genel zamanların aksine, hiçbir gerçek dost doğruyu işitmek istemiyor olabilir.

Kahve falında kaplan olmak sıkıntılardan kurtulup ferahlamaya, zaferler kazanacağına, rakiplerini alt edeceğine inanılır.

Kahve falında vahşi kaplan görmek sevdiği insanı ailesiyle tanıştırmak isteyeceğine, hiçbir riske ve engele takılmadan ve maddi kayba uğramadan, kazanç beklediği işte hayırlısıyla ilerleyeceğine rivayet eder.

Kahve falında kaplan öldürdüğünü görmek huzurlu ve işlerin açılacağı bir döneme girileceğine, helal ve makbul olan dünya mallarına sahip olacağına, kurulu bir düzene kavuşacağına ve rahata ereceğine rivayet eder.

Kahve falında kaplanla dost olmak yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, istediği herşeye sahip olacağına, Allah’ın izni ile rahata ereceğine, aynı zamanda iş hayatında ya da aile hayatında yaşanacak olaylara hızlı bir şekilde uyum sağlayacağına delalet eder.

Kahve falında kaplan yaralamak gözyaşını silmesine ve elinin de darlıktan kurtulmasına vesile olacağına, hayatının çok daha iyi duruma geleceğine tabir olunur.

Kahve falında evde kaplan görmek iş hayatı ile ve aile hayatı ile ilgili sıkıntılı günler yaşayacağına, onları kendisinin yönetip, yönlendireceğine alamet eder.

Kahve falında kaplan okşamak zorluklarla geçen bir dönemin biteceğine, karlı işler yapacağına yorulur.

Kahve falında oyuncak kaplan görmek sıkıntıların sona ereceğine, dertlerin, kederlerin ve üzüntülerin geride kalacağına, kafasına ve kalbine göre bir kimse ile tanışacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir