Kahve falında halka oluşturmak

Kahve falında halka oluşturmak sorunların, sıkıntıların ve engellerin yaşanacağına, ticarette büyük atılımlar yapacağına ve geleceğini sağlam temeller üzerine kurma fırsatı elde edeceğine, üzüntülerini bir çırpıda atlatacağına, uzun bir zamandan beri yaşadığı sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içinde son bulacağına, içinde bulunan korkunun ve üzüntünün yerini mutluluğa bırakacağına ve çok hayırlı günler görüleceğine, hanesine bolluk geleceğine ve geçiminin kolaylaşacağına, iş beğenmeyen veya gözü yüksekte olan kimselerin hayal kırıklıklarının çoğalacağına, yardıma muhtaç kişilere yardım edileceğine ve sevinilecek bir haber alınacağına, maddi olarak kötü bir döneme girileceğine, akılda bulunan bir projenin kişiyi olumsuz etkileyeceğine ve zamanında karşısına çıkan bir durumda sıkıntılı durumlara düşüleceğine, sevilen kişiler ile aranın açılacağına alamet eder.

Kahve falında halka oluşturmak gördüyseniz:

  • Sizden fayda sağlamak isteyen kişilere izin vermeyin.

Kahve falında kapı halkası görmek her kim görürse görsün dualarının karşılık bulacağına, düşmanınızın sizinle uğraşamayacak kadar güçsüz olduğuna yorulur.

Kahve falında hatim halkası görmek malının ve parasının kendisi için fazlaca yerinde olacağına ve huzurlu bir yaşam süreceğine, yakın bir zamanda kendi işini kurmak için harekete geçeceğine, hayal ettiği herşeye bu dönem içinde yavaş yavaş kavuşacağına delalettir.

Kahve falında altın halka küpe görmek iş yerinde oluşan krizlerin kısa süre içinde pratik bir zekayla ve mantıksal açıdan değerlendirilerek çözüme kavuşturulacağına, yeteneklerinin ve becerilerinin karşılığını bulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında halkalı küpe görmek yardım isteyen kişilere yardım edileceğine, kırgınlık yaşanan bir kişinin özür dileyeceğine, böylece aralarındaki buzların eriyeceğine ve tartışmaların tatlıya bağlanacağına inanılır.

Kahve falında halka yüzük görmek atılan bütün adımların ve yapılan tüm projelerin çok kazanç ve başarı getireceğine, sağlık sorunlarının ortadan kalkacağına, onu darda bırakmayacağına, kötülüklerden her zaman koruyacağına ve dualarını kabul edeceğine işarettir.

Kahve falında halka atmak manevi tatmini İslamiyet’te bulacağına, uğrayacağı çok büyük maddi ve manevi zararın yanısıra her zaman doğru ve güzel şeyler ile anılan adının lekeleneceğine ve aile hayatında çok büyük tartışmaların ve neredeyse ayrılıkların yaşanacağına inanılır.

Kahve falında halka küpe görmek kendini her konuda geliştireceğine, arkadaşlarının, akrabalarının, eşinin ve çocuklarının kendisi için makbul ve hayırlı kimseler olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında halka tatlısı yemek girilen tartışmaların sağduyulu olunması sayesinde çözüm bulacağına, atılan adımların getireceği zorlukların ve kişinin uğradığı haksızlıkların sona ereceğine, neşesinin, keyfinin ve huzurunun kaçacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir