AnaSayfa / Genel / Kahve falında kapı aralık görmek

Kahve falında kapı aralık görmek

Kahve falında kapı aralık görmek kazaya ya da belaya yakınlaşacağına, buna doğru orantılı olarak da çok para kazanıp hayallerine kavuşacağına, işle ilgili olarak ummadığı bazı sıkıntıların ortaya çıkacağına ve bu durum karşısında işi yaptığı kişiden ihanet göreceğine, kişinin hayırsız işlere ve kötü kişilere denk geleceğine, başkalarının özel hayatına karışıp sonrasında olayların kontrolden çıkmasına sebep olunacağı, işgüzar davranışlar ve sözler nedeni ile dışlanıp, yalnız kalınacağına, sorunların teker teker çözüme kavuşacağına, çok hayırlı işlere imza atacağına, mali sorunlarının çözüleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kapı aralık gördüyseniz:

  • İnatçı olmamalısınız.

Kahve falında kapı aralığından bakmak kısa süreli hastalık yaşamasına, yokluk yüzü görmeden, sağlık içinde yaşanacağına rivayet eder.

Kahve falında kapı aralığı görmek yakın bir zamanda çok daha kazanç getirecek ve etraftaki herkesin yararlanabileceği bir işe girileceğine ve bu işte patronluğa kadar yükselerek çok daha başarılı adımlar atılacağına, işlerinde çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, uzun zamandan beri hayal ettiği herşeye kavuşacağına tabir olunur.

Kahve falında aralıklı kapı görmek iyi haberler alınacağına, rahatsızlık yaratan durumların eş, dost ya da akrabalar sayesinde bertaraf edileceğine ve asabın bozulmasına sebep olan kişilerin hayattan çıkarılacağına rivayet eder.

Kahve falında kapı aralık görmek ilk başta işleri az olsa da, zamanla kişinin hayalini bile zorlayacak kadar güzel günler geleceğine, aile hayatında hayırlı gelişmelerin yaşanacağına işarettir.

Kahve falında kapının aralık olduğunu görmek daha sakin ve daha anlayışlı biri olacağına, ruhsal olarak çok iyi bir noktaya gelineceğine, sağlık sorunlarının çözüme kavuşacağına yorulur.

Kahve falında kapıyı aralık görmek çok üzüleceği ve kendisini sarsacak bazı olaylarla karşılaşacağına, bu sebeple maddi ve manevi olarak çok zarar göreceğine, isteklerine kulak vereceğine rivayet eder.

Kahve falında evin kapısını aralık görmek devletle ve mahkemelerle başının derde gireceğine, mutlu ve hayırlı bir hayat süreceğine işaret eder.

Kahve falında aralık kapı görmek ekonomik olarak darlığa düşeceğine, kariyerinde çok büyük atılım yapacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir