AnaSayfa / Genel / Kahve falında kapı aralığı görmek

Kahve falında kapı aralığı görmek

Kahve falında kapı aralığı görmek yüksek tahsil yapacağına, ailesinin hayat standardında da aynı değişimi yakalayabilmek için işbirliği yapacağına, deyim yerindeyse kişinin kendi yağında kavrulacağına, biraz rahatsızlanacağına ve çok sıkıntılı olduğu bir durumda bir kişinin işlerini düzelteceğine, kişinin hayırsız işlere ve kötü kişilere denk geleceğine, bir sebeple kendisi ile tartışılacağına, bunalacağına, kendini eli kolu bağlı hissedeceğine, uzun zamandan beri ödenen borcun aksatılacağına delalettir.

Kahve falında kapı aralığı gördüyseniz:

  • Bilinçaltınızda yer alan korkular ya da sezgiler konusunda bazı sorunları sık yaşıyorsunuz.

Kahve falında kapı aralığından bakmak bol muhabbette olacağına, sevap işlemek için uğraşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kapı aralığı görmek kurmuş olduğu ortaklıkta tatsız olaylar ile karşılaşacağına, birçok sıkıntılı ve zor duruma düşeceğine, maddi ve manevi olarak büyük bir çöküş yaşayacağına alamet eder.

Kahve falında aralıklı kapı görmek iş hayatındaki ve aile hayatındaki huzuru kaybedeceğine ve çok büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına, daha yüksek bir noktaya geleceğine işarettir.

Kahve falında kapının aralık olduğunu görmek anne babası ile ilgili kötü ve üzücü haberler alacağına ve uzun zamandan beri beklediği şeylerin gerçekleşmeyeceğine, hatasız ve en başarılı şekilde iş yapmak için çaba gösterileceğine delalettir.

Kahve falında aralık kapı görmek anlayışlı bir kısmet çıkacağına, her zaman merhametli biri olarak davranılacağına delalet eder.

Kahve falında evin kapısını aralık görmek inancına aykırı olacak isteklerine yenilmeyeceğine alamet ederken bir diğer yandan da güç ve kudret sahibi olacağına, tazeleneceğine ve şifa bulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kapıyı aralık görmek uzun bir zaman çekilen sıkıntıların daha devam edeceğine, kendisini çok yalnız ve yorgun hissedeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kapı aralık görmek elindeki bütün kaynakları kullanarak bu kişiye çok büyük bir destek vereceğine, musibetlerin ve dertlerin atılacak adımlar sayesinde aşılacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir