AnaSayfa / Genel / Kahve falında kapalı otopark görmek

Kahve falında kapalı otopark görmek

Kahve falında kapalı otopark görmek eline geçen bazı fırsatları çok kısa bir zaman içinde kullanamadığı için yakın bir zamanda elinden kaçıracağına ve bu yüzden karşılaştığı bazı kötü olaylar ile zor durumlara düşeceğine, sevilen bir arkadaşla bir iş fırsatının değerlendirileceğine, uzun soluklu bir yolculuğa çıkılacağına, toplumun geniş kitlelerinde takdir edilen işler yapılacağına, etrafında sevilecek ve saygı duyulacak biri olacağı, böylece yüzünün güleceğine, sorunların günden güne artacağına, gergin olacağına, çalışma hayatında çok hayırlı ve başarılı işler ortaya koyarak çok iyi kazançlar elde edeceğine, üzüntülerin yerini sevince bırakacağına işaret eder.

Kahve falında kapalı otopark gördüyseniz:

  • En doğru şartları oluşturabileceğiniz zamanı bulmanızda fayda var.

Kahve falında kapalı otopark görmek yapılan işte çok iyi bir kişi ile tanışılacağına, Allah katında da bir üst mertebeye yükseldiğine inanacağı şeyler yapacağına yorulmaktadır.

Kahve falında katlı otopark görmek makamını garantileyeceğine, iş tekliflerinin bıçakla kesilir gibi kesileceğine inanılır.

Kahve falında otoparkta araba aramak rakipler tarafından kötü durumlara düşürülmeye çalışılacağına, büyük kazançlar elde edeceği bir çalışma gerçekleştireceğine ve kendisini başarılı işlerde bulacağına yorulur.

Kahve falında otopark görmek isyan ve sitem edeceği bir süreçten geçeceğine, neşesini ve moralini kaybedeceğine, mutsuz olacağına, bazı konularda önayak olunacağına inanılır.

Kahve falında kapalı gelinlik giydiğini görmek melanetli olayların arka arkaya geleceğine, yaşanan rahatsızlığın geçeceğine delalettir.

Kahve falında kapalı yerde yüzmek işlerinin açılacağına ve yüzünün de güleceğine, güzel ve ahlaklı davranışlarını kenara atacağına, kendi bildiğini okuyacağına, temiz ahlakından yaşadığı olaylar ve düşünceleri doğrultusunda ödün vereceğine işarettir.

Kahve falında arkadaşı kapalı görmek hem ticaret hem de aile hayatında huzurunun baki olacağına, sıkıntılarını bir kenara kaldıracağına, yapacağı işler karşılığında eline geçecek olan kazanç sayesinde büyük başarılar gerçekleştireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kapalı göz görmek işlerinde hep üstün başarılar elde edeceğine bu sayede de ticaret hayatında aranan özelliklerde kimselerden olacağına, çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşanacağına, üzüntülerinin ve dertlerinin gün geçtikçe artacağına ve çok sıkıntılı bir dönemden çıkacakken daha sıkıntılı bir döneme girileceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir