AnaSayfa / Genel / Kahve falında kapalı alan görmek

Kahve falında kapalı alan görmek

Kahve falında kapalı alan görmek beklentilerinin gerçekleşeceğine, ortaya çıkan sorunların saklanamayacak kadar büyüyeceğine ve yaşanan durumların büyük acılara sebep olacağına, yaşadığı zorlukların ve çektiği sıkıntıların bitmesine neden olacak işler yapacağına, kişinin çoğu kendi davranışlarından kaynaklanan bu durum için çözüm bulmak yerine kabullenip kendini daha da geri çekeceğine, mali sıkıntılarla uğraşmak zorunda kalacağına, olmadık bir sebepten ötürü sevilen bir kişi ile ayrılık yaşanacağına, yeni çalışmalara girişileceğine, sıkıntıların Allah’ın izni ile son bulacağına işarettir.

Kahve falında kapalı alan gördüyseniz:

  • Bazı şeyleri öğrenmeniz gerekiyor olabilir.

Kahve falında kendini kapalı alanda görmek daha sonra başka iş kollarına girerek çok daha büyük kazançlar elde edeceğine, toplumda itibar ve takdir toplanacağına inanılır.

Kahve falında kapalı alanda kalmak alacağı bazı iş tekliflerini değerlendirmek için kısa süreli olarak bir tatile çıkacağına, işine, kendisine ve yaşamına çeki düzen vereceğine işarettir.

Kahve falında kapalı alan görmek kazancının sürekli artacağına, kişisel yeteneklerini geliştireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kapalı alanda yüzmek maddi açıdan birçok rakibin gerisine düşüleceğine, sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına, maddi ve manevi olarak çok iyi bir noktaya geleceği bir çalışma gerçekleştireceğine işarettir.

Kahve falında açık alan görmek arif ve alim kimseler arasına gireceğine, bir sebeple çok kısa süre içinde parasal ve ruhsal olarak sıkıntılı bir döneme girileceğine işarettir.

Kahve falında yeşil bi alan görmek yaşamının en önemli zamanlarının da deyim yerindeyse kurban edilmiş olacağına, arzuların yerine geleceğine alamet eder.

Kahve falında yeşil alanda oturmak maddi olarak çok iyi bir noktaya ulaşılacağına, zorlukların bir anda biteceğine delalet eder.

Kahve falında yeşillik alanda yürümek refah içinde ve bereketli bir hayat yaşayacağına, içinde bulunulan durumdan ötürü bir türlü gerektiği gibi bir işe girilemeyeceğine, fal sahibinin hayat koşturmacası içinde sürekli yorulacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir