AnaSayfa / Genel / Kahve falında kanundan kaçmak

Kahve falında kanundan kaçmak

Kahve falında kanundan kaçmak gönlüne göre yaşamanın yollarını bulacağına, sorunların gün geçtikçe büyüyeceğine, kazaya, belaya ve derde düşeceğine, elini verdiği bir işe sonradan kolunu da kaptıracağına, konforunun ve ağız tadının yerine geleceğine, Allah’ın lütuflarına ereceğine, bir sebeple ruhen güçsüz düşüleceğine, rahatsızlık yaratan bir durumun aşılacağına, gidilen yolda çok büyük bir rakibin yenilgiye uğratılacağına, nezaketsiz bir kişiye haddinin bildirileceğine, toplum içinde kendine saygıdeğer bir yer sağlamak tabir olunur.

Kahve falında kanundan kaçmak gördüyseniz:

  • Yeni yapılanma sürecini işe yaramayan şeyleri hayatınızdan çıkartarak başlatabilirsiniz.

Kahve falında kanundan kaçmak iş konusunda sürekli yardım edeceğine, iş hayatında yaşadığı stresi söküp atacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kanun kaçağı olduğunu görmek kızgınlık duyulan bir konuda sakin bir karar verileceğine, zor zamanların geride kalacağına, isteklerin yerine geleceğine, sorunların çözüme kavuşturulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kanun maddesi görmek huzurlu ve mutlu bir ortamda kendisini çok rahat bir hayat süreceğine, yaşadığı sorunların çözümü için çok olumlu adımlar atıp ortaya çıkan üzüntülü durumların son bulacağına rivayet eder.

Kahve falında kanun çalmak hayatın tadına varacağına, sevilen kişilerle bir ortaklık kurulacağına işaret eder.

Kahve falında müzik aleti kanun görmek üstünlük elde edeceğine, işlerin çok zor geçtiği bir dönemde kurulacak olan başarılı bir ittifak ile deyip yerindeyse iş dünyasında fırtınalar estirileceğine, kırgınlıkların sona ereceğine ve yoksul ve gariban kişilere yardımcı olunması sayesinde bol bol hayır duası alınacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kanun kitabı görmek sorunlarının ve problemlerinin de son bulacağına, emeğinin karşılığını almaya başlayacağına inanılır.

Kahve falında kanun kaçağı görmek zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine, yeni bir eve taşınılacağına, kendisini üzen ve kıran durumlardan kısmen de olsa kurtulacağına inanılır.

Kahve falında kanun kaçağı olmak bir sebeple bu akrabası ile son kez konuşup aralarındaki ipleri koparacağına, cebinden önemsiz bir sebepten ötürü çıkan paranın katbekat daha fazlasını kazanacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir