AnaSayfa / Genel / Kahve falında kanun çalmak

Kahve falında kanun çalmak

Kahve falında kanun çalmak işinin ehli olması ve o işin eğitimini almış olması nedeni ile ticaret hayatında nitelikli elemanlardan olup, iş sahipleri tarafından büyük ilgi göreceğine bu sayede de iş üstüne iş teklifi alacağına, sağlık sorunları yaşanacağına ve arkadaşlar arasına istenmeyen kişilerin gireceğine, kişinin aşırı kibirli hareketlerinin faturasının çok ağır olacağına, elinde bulunan malı ve mülkü kendisini rahatlatmak için kısa bir zaman içinde harcayacağına, rahat edeceğine, büyük bir yükten kurtulacağına, rakiplerine karşı zafer elde edeceğine, üstün başarılar alacağına, toplum tarafından el üstünde tutulacağına, herkes tarafından iyi anılan biri konumuna geleceğine, bundan sonra geriye değil hep ileriye bakacağına alamet eder.

Kahve falında kanun çalmak gördüyseniz:

  • Belli bir konunun, durumun veya olayın nasıl yönetileceği bulunamıyorsa, ilk fikrin üstüne atlayabilirsiniz.

Kahve falında kanun çalmak güzel fırsatların ele geçirileceğine, uzun zamandan beri istenen hedeflerin ve amaçların gerçekleşeceğine, kazançlı işler yapılacağına, bir sebeple çok zor günler geçireceğine, iş hayatında yaşadığı sıkıntıyı ister istemez ailesine de yansıtacağına delalettir.

Kahve falında kanundan kaçmak tatsız ve kötü durumlarla karşılaşılacağına, aile bireyleri ile arasındaki sorunu çözeceğine delalettir.

Kahve falında kanun maddesi görmek vicdanlı ve merhametli kimselere denk geleceğine, kötü düşünceli bir kişinin tüm çabalarına rağmen büyük bir işte başarılı sonuçlar alacağına işaret eder.

Kahve falında kanun kaçağı olmak bir sebeple bazı zararlara uğranacağına, maddi imkânlarının artacağına, bu durumun özel hayatına ve aile yaşamına da olumlu yönde yansıyacağına, kişinin afiyette kalacağına, iç dünyasının güzelleşeceğine yorulur.

Kahve falında müzik aleti kanun görmek ancak daha sonra yardımcısından ihanet göreceğine, isteklerinin ve arzularının da yerine geleceğine delalet eder.

Kahve falında kanun kaçağı olduğunu görmek uzun zamandan beri hayal ettiği ve elde ettiği zaman büyük bir başarıya ve hayırlı kazançlara sahip olacağı şeyleri alacağına, yaşadığı üzüntülü ve sıkıntılı dönemin biteceğine ve daha sonra çok güzel ve kazançlı günlerin başlayacağına delalettir.

Kahve falında kanun kaçağı görmek iş dünyasında çok konuşulacak bir mevkiye sahip olunacağına, yeni çalışmalar ve yeni fikirlerle döneceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kanun kitabı görmek deyim yerindeyse geniş geniş yaşayacağına, sevdiği bir kişi ile güzel ve hayırlı bir evliliğe adım atacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir