AnaSayfa / Genel / Kahve falında kansız kalmak

Kahve falında kansız kalmak

Kahve falında kansız kalmak bitmek tükenmek bilmeyen bir tartışmanın arasında kalınacağına ve gerek yakın arkadaşların ve gerek akrabaların karşı çıkacağı bir işin içine girileceğine, başarısının önündeki engellerin kalkacağına, tüm dileklerin tutacağına, işine, kendisine ve yaşamına çeki düzen vereceğine, firma içerisinde hayırlı bir mevkiye terfi alınacağına, sosyal hayat içinde çok sevilen bir kişi olunacağına, kazanılacak başarılar sayesinde üst yönetimin dikkatinin çekileceğine, keyfinin yerine geleceğine, geçiminin kolaylaşacağına, deşarj olacağına delalettir.

Kahve falında kansız kalmak gördüyseniz:

  • Aşırı harcamalardan veya ev ahalisi dışında kişiler için para harcamaktan kaçınmalısınız.

Kahve falında kan içinde kalmak kendisi için istediği iş imkânlarına çok çaba göstermesine rağmen ulaşamayacağına, durgunlaşacağına, kendi kabuğuna çekileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kansız kalmak kendisini Allah yoluna adayacağına, çok mutlu olacağına, ibadetlerini tam olarak yerine getireceğine, maddi anlamda güçlü bir kişi haline geleceğine rivayet eder.

Kahve falında kanlar içinde kalmak olmayacağına kanaat getirdiği için varlığını dahi unuttuğu konuların yeniden gündeme getirileceğine, kırgınlık yaşanacağına ve tartışmalı günler geçirileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında dershaneye geç kalmak bahtının ve kısmetinin açık olacağına ve kaderinin de yüzüne güleceğine, ortaya koyduğu projelerin kıskanan kişiler tarafından kötüleneceğine yorulur.

Kahve falında tuvalette mahsur kalmak yakın bir akrabadan kötü bir haber alınacağına, uykusuz geceler yaşanacağına, büyük bir ihanete uğranacağına, oturulan semtte çıkarılan bir dedikoduya malzeme olunacağına ve haklıyken haksız duruma düşüleceğine, iş değişikliğine gidileceğine yorulur.

Kahve falında dev dalgaların altında kalmak huzursuzlukların son bulacağına, böylece çalışmaları takip ve takdir edilecek kimse olacağına, herkes tarafından saygı göreceğine işarettir.

Kahve falında erkek çocuğuna hamile kaldığını görmek çok büyük kişiler ile çok hayırlı ve güzel çalışmalar gerçekleştirileceğine ve yakında çok büyük kazançlar elde edecek bir çalışmanın temellerinin atılacağına, iş hayatında çok iyi kazanç ve başarı sağlayacak işlere girileceğine yorulur.

Kahve falında bekar hamile kalmak yapılan bir hatadan ötürü uzun bir zaman boyunca pişmanlık duyulacağına, kötü günlerinin, çektiği yokluğun, çaresizliğinin ve yalnızlığının da sonunun geleceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir