AnaSayfa / Genel / Kahve falında kanlar içinde kadın görmek

Kahve falında kanlar içinde kadın görmek

Kahve falında kanlar içinde kadın görmek ana baba duası alınacağına, işlerin kötüye gitmeye başlayacağına, ortaklar arasında bazı tartışmaların meydana geleceğine, kendini çok halsiz ve mutsuz hissedeceğine, kırgınlıklar yaşanacağına, hayırlı fırsatlar yakalayacağına böylece coşku, neşe ve sevinç içinde olacağına, kendini çok iyi ve mutlu hissedeceğine, gelmek istediği noktalara geleceğine, her geçen gün daha bir ilerleyeceğine, kalkınacağına, aile bireyleri arasında bazı sürtüşmeler yaşanacağına, yakın bir akrabanın çıkartacağı dedikodu yüzünden iş dünyasında büyük bir prestij kaybı yaşanacağına ve oturulan muhitteki insanlardan sürekli laf işitileceğine, sıkıntılardan ve sorunlardan başını kaldıramayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kanlar içinde kadın gördüyseniz:

  • En ufak bir boşlukta kaleye gol yeme ihtimaliniz var.

Kahve falında kanlar içinde kadın görmek eğitimli ve görgülü kişi olmayı başaracağına, kazançlı adımlar atılacağına inanılır.

Kahve falında kan içinde köpek görmek büyük bir çalışma ya da proje gerçekleştireceğine, refah düzeyinin gittikçe düşeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kan revan içinde görmek sorun yaratan olayların yakında biteceğine, rahat ettirecek bir işe girileceğine, büyük başarılar kazanılacağına, çektiği zahmetten ve çileden kurtulmasına vesile olacak oluşumların ve girişimlerin içinde yer alma şansına sahip olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında arkadaşı kanlar içinde görmek borçlarından ve sorunlarından kurtulacağına, işlerinin çok yolunda gideceğine rivayet eder.

Kahve falında oğlunu kan içinde görmek uzun uğraşlar sonucunda maddi olarak büyük sıkıntı çektiği bir dönemden kısa süre içinde kurtulup zenginliğe kavuşacağına, atacağı bazı adımlar ile sorunlarından kurtulacağına alamet eder.

Kahve falında kendini kanlar içinde görmek kendisinden beklenen her şeyin karşılığını fazlasıyla verecek olan fal sahibinin vicdanen son derece rahat olacağına, büyük maddi kazanç elde edileceğine ve zenginlik sahibi olunacağına alamet eder.

Kahve falında birinin kanlar içinde öldüğünü görmek daha önce uğranılmış olan zararın kısa zamanda kapatılacağına, gerçekleştireceği çalışmalarla adından sıkça söz ettireceğine, herkes tarafından sevilen ve sayılan bir kişi olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında avuç içinde kan görmek ailesinin şerefini yükseltip, onurlu bir hayat süreceğine, muradının gerçekleşeceğine, sevdiklerinin hep yanında olacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir