AnaSayfa / Genel / Kahve falında kanguru kovalamak

Kahve falında kanguru kovalamak

Kahve falında kanguru kovalamak aile hayatının günden güne daha kötü bir duruma geleceğine, moralini ve neşesini kaybedeceğine, çok başarılı atılımlar yapılacağına ve hayırlı ve çok bereketli işler yapılacakken çok pişman olunabilecek hatalar yapılacağına, sorunların tek kalemde silineceğine, darda kalmışların ferahlığa çıkacağına, güzel ve doğru işler yapacağına, başarılarını ispat edeceğine, hayırlı kazançlar elde edeceğine, sıkıntılı geçen bir dönemin sevilen bir kişinin yardım etmesi sayesinde çok hayırlı ve kazançlı bir şekilde sona ereceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kanguru kovalamak gördüyseniz:

  • Diğerleriyle çatışmayan bir zemin bulana kadar kendi başınıza hareket etmenizde fayda var.

Kahve falında kanguru kovalamak ailesini çok daha iyi şartlarda yaşatmayı başaracağına, kötülüklere gözünü kapatmaya alamet etmektedir.

Kahve falında kangurunun kovaladığını görmek maddi ve manevi olarak yaşanan tüm eksikliklerin giderileceğine, zor zamanların sona ereceğine yorulmaktadır.

Kahve falında zıplayan kanguru görmek başarısızlığa düşüleceğine, maddi zararın büyük olacağına, buna rağmen içinde barındırdığı pişmanlık yüzünden kendisini hiç affetmeyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kangurudan korkmak aklın yolu, mantık ve sezgileriyle hareket etmesi halinde her işini kolaylıkla halledeceğine, ailesini rahat şekilde yaşatacağına, tükenmez bir rızık elde edeceğine tabir olunur.

Kahve falında kanguru yavrusu görmek ailesini ve kendisini kalkındıracak işlere atılacağını, manevi olarak tüm mukaddes değerlere sahip çıkarak hareket edeceğine ve aile büyüklerine saygıda kusur etmeyen, hayırlı bir evlat olacağına, olur mu olmaz mı diye düşünmeden fevri davranacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kanguru gibi zıplamak günah ve suç işleyeceğine, çok büyük işlere girerek büyük kazançlar elde edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kanguru görmek bir sebeple borcun gittikçe artacağına, sorunun kısa bir zaman içinde biteceğine işaret etmektedir.

Kahve falında siyah kanguru görmek kader çarkının kişiden yana döneceğine, aydınlığa ve ferahlığa çıkacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir