AnaSayfa / Genel / Kahve falında kanatlı at görmek

Kahve falında kanatlı at görmek

Kahve falında kanatlı at görmek hem günahkâr olma hem de kazalara ve belalara yakın durma durumuyla karşı karşıya kalacağına, daha önce hiç meyil etmediği bazı işlere girişeceğine, mutsuz ve huzursuz olacağına, hastalıkların biteceğine, gözyaşının dineceğine ve falı kapatan kişinin kötü şansının yakasını artık bırakacağına, bir takım olaylar karşısında doğru seçimler yapamayacağına, rızkının artacağına ve hane içindeki keyfinin ve huzurunun yerine geleceğine, çevresinde yaşanan ve kendisinin o ana kadar farkında olmadığı bir takım şeylerin ayyuka çıkacağına, dostlukta ve evlilikte başarısız ve mutsuz olacağına, işlerin çok iyiye gideceğine delalettir.

Kahve falında kanatlı at gördüyseniz:

  • Şikayet etmek işleri karıştıracaktır, ince davranmanızda fayda var.

Kahve falında kanatlı beyaz at görmek eğitim konusunda aileden büyük destek alınacağına, işlerinin çok iyi bir şekilde ilerlediği sırada zarara düşeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında uçan kanatlı at görmek elinde bulunan imkânların kısa süre içinde hayırlı bir şekilde kullanılacağına, hemen ardından yeni bir kararla birlikte işlerin yoluna gireceğine rivayet eder.

Kahve falında kanatları olan at görmek kendisine yeni hedefler belirleyeceğine, sıcakkanlı bir kişi olunacağına inanılır.

Kahve falında uçan kanatlı beyaz at görmek hayatın getirdiklerine karşı her zaman şükredip, sağlıklı bir hayat sürmek için dua edileceğine, eline geçecek haram bir maldan ötürü çok sıkıntı çekeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kanatlı atla uçmak çıksa bile kendisini çok kötü hissedeceğine ve bütün imkânlarını kullanarak kendisinin durumla ve yaşanan olaylar ile herhangi bir bağlantısının olmadığını ispatlamaya çalışacağına, birçok iş teklifi alınacağına işaret etmektedir.

Kahve falında beyaz kanatlı at görmek güçten ve takatten düşeceğine, üzüntülerini bir çırpıda atlatacağına ve çok yüklü miktarda kazanç elde edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında çift kanatlı at görmek sorunlarını ve sıkıntılarını bu destek sayesinde çözeceğine, sorunlarını sevdiği kişilerden alacağı destek ile kısa bir zaman içinde ortadan kaldıracağına rivayet eder.

Kahve falında siyah kanatlı at görmek hayallerin tek tek gerçekleşmeye başlayacağına, kişinin kendisini çok mutlu ve huzurlu hissedeceğine, üzüntü duyacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir