AnaSayfa / Genel / Kahve falında kanatları olan at görmek

Kahve falında kanatları olan at görmek

Kahve falında kanatları olan at görmek iş için gurbete gidileceğine, kendi işini kurup başına geçeceğine, başarılarının da hak ettiği takdiri göreceğine, falı kapatan kişinin kendi işine sahip olacağına, büyüyeceğine, ilerleyeceğine, büyük paralar kazanacağına, elinde bulunan imkânları kaybedeceğine, isteklerine ulaşmak konusunda muvaffak olacağına, güzel çalışmaların gerçekleştirileceğine rivayet eder.

Kahve falında kanatları olan at gördüyseniz:

  • Bir ilişki belli konularda ilerlemenizi sağlayabilir.

Kahve falında kanatlı siyah at görmek büyük ve başarılı kişiler ile tanışılacağına, kafasındaki her şeye kısa süre içinde başarılı bir şekilde kavuşacağına rivayet eder.

Kahve falında kanatlı at görmek maddi olarak çok zarar edileceğine ve kardeşler arasında bir tartışma yaşanacağına, projelerinin engellenmeye çalışılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında uçan beyaz kanatlı at görmek hayırlı bir kararla bir ilişkiye başlanacağına, sırtını hak yoluna ve Allah’a dayayıp bu yolda ilerleyeceğine ve bundan güç alacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kanatları olan at görmek hiç beklemediği kadar büyük miktarda kazanç elde edeceğine, çok tanınan ve sevilen bir kişi olacağına, sağlıkla ilgili olarak yaşanan bir sorunun ortadan kalkacağına işaret etmektedir.

Kahve falında siyah kanatlı at görmek sıkıntılı bir dönem geçirdikten sonra daha büyük zorluklar yaşayacağına, yaşadığı zor günlerin biteceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kanatlı uçan at görmek yaptığı yatırımlardan hayır görmeyeceğine, malından ve parasından olacağına, hayır getirecek bazı çalışmalar gerçekleştireceğine delalet eder.

Kahve falında uçan kanatlı beyaz at görmek güzelliklerle ve hayırlı olan şeylerle karşılaşacağına, hayırlı kişiler ile tanışıp güzel ve kazançlı işler yapılacağına tabir olunur.

Kahve falında çift kanatlı at görmek yeni şeyler deneneceğine, araba ya da tarla gibi bir yatırım yapacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir