Kahve falında kan tahlili vermek

Kahve falında kan tahlili vermek çok sıkıştığı ve sıkıldığı bir zamanda Allah’ın izni ile ferahlığa kavuşacağına, müjdeli haberle geleceğine, çalıştığı yerde ileri görüşlülüğü sayesinde iyi mevkilere geleceğine, çevresine karşı daima hoşgörü ve anlayış içinde davranacağına, iş yaşamında tüm dikkatleri üzerine çekeceğine, takdir toplayacağına, sevinçli haberlerin alınacağına, imkanlarının genişleyeceğine, başarılarının ve zaferlerinin de çoğalacağına, zorluklarla boğuşulacağına, ön plana çıkacağına, makam, söz ve yetki sahibi olacağına, sıkıntılarında, dertlerinden ve borçlarından kurtulacağına, yaşamın tadını çıkaracağı şartlar elde edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kan tahlili vermek gördüyseniz:

  • Varsayımlarda bulunarak zaman kaybetmemelisiniz.

Kahve falında kan tahlili görmek rahatsızlık vereceğine, dedikoduların ve karalamaların son bulacağına, kısa vadede yüklü miktarda kazanç getirecek çalışmalara girileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kan tahlili yapmak yakın bir arkadaşla çok büyük bir çalışmaya girip iş hayatında çok sıkıntılı ve zor zamanlar yaşanacağına, sorunların ardı arkasının kesilmeyeceğine, işlerin rayından çıkacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kan tahlili vermek ağlayacağına, moralsiz ve tatsız günler geçireceğine, yakında hedefine ulaşacağına inanılır.

Kahve falında kan tahlili yaptırmak o işi canlandıracağına, ayaklandıracağına, o işten ekmek yiyeceğine, kurtuluşa ereceğine delalet etmektedir.

Kahve falında idrar tahlili yaptırmak kırgınlıkların ve küslüklerin sona ereceğine, rahat bir hayata kavuşacağına delalet eder.

Kahve falında idrar tahlili yapmak kişinin bir süre zorluk çekeceğine, o kişiden fiziksel olarak etkileneceğine delalet etmektedir.

Kahve falında idrar tahlili vermek yeni bir işe ve yeni bir hayata geçeceğine, yaşanan sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, eş, dost ve akrabalarla güzel günler görüleceğine, iş hayatında büyük bir terfi alınacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kaka tahlili yaptırmak işini layığı ile yerine getireceğine, kazanılan paraların hayır için kullanılacağına ve çok mutlu bir hayat sürüleceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top